Serious Request 2014 is begonnen

logo srRond 20:50 uur heeft minister Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuuren opgesloten in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request 2014 in Haarlem. Tot kerstavond zamelen de dj’s geld in voor het Rode Kruis. Doel van dit jaar is: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Vorig jaar werd er in Leeuwarden 12.302.747 euro opgehaald. Je kunt voor geld een plaat aanvragen, zelf een actie opzetten of bieden op een veilingitem. Daarnaast organiseren de dj’s van 3FM allerlei acties in het land.

Ook de andere dj’s van 3FM zetten zich in, wat ze de komende week allemaal gaan doen vind je hier.

Lees ook:Veiling voor Serious Request 2010 is geopend
Lees ook:Serious Request begonnen aan laatste dag
Lees ook:Derde dag Serious Request 2010: € 1.004.986,-
Lees ook:2.249.245,53 euro voor Congo
Lees ook:Radio 538 is begonnen met ’538 voor War Child’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>