Aftellen naar de opsluiting van Coen, Gerard en Domien

Vanavond rond 20:45 uur is het zover. Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom laten zich voor 3FM Serious Request opsluiten in het Glazen Huis in Haarlem. Je kunt alles volgen op 3FM en op tv via NPO 3.

De uitzendingen vanuit Haarlem beginnen vanmiddag om 16.00 uur. Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen blikken in de Coen en Sander Show vooruit op alles wat er gaat gebeuren. Om 19.00 uur wordt de warming-up gedaan door Sander Hoogendoorn. Vanaf 19:30 uur is ook de tv er live bij en is de opsluiting van Coen, Gerard en Domien ook live te volgen op NPO 3.

Rond 20.45 uur gaat het Glazen Huis in Haarlem op slot en mogen de drie deejays niet meer eten tot kerstavond. Hozier, op dit moment in de hitlijsten met ‘Take me to Church’, treedt vlak voor de opsluiting op in Haarlem op de Grote Markt.

 

Lees ook:Zijn Coen, Gerard en Domien er al klaar voor?
Lees ook:Staat het Glazen Huis al?
Lees ook:Lilliane Ploumen doet het Glazen Huis op slot
Lees ook:Gerard, Coen en Domien in Glazen Huis 2014
Lees ook:Drie dj’s Serious Request halverwege

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>