Serious Request begonnen aan laatste dag

Serious-Request-logoSerious Request 2014 van NPO 3FM is begonnen aan de laatste 24 uur. Het doel van dit jaar is: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Met nog minder dan een dag te gaan heeft de actie inmiddels  6.301.612,- euro opgehaald voor het goede doel. Tijdens de editie van 2013 was het rond deze tijd 6.232.307,- euro. Dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuren zitten sinds donderdagavond in het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem.

Serious Request leverde vorig jaar een recordbedrag van 12,3 miljoen euro op. Toen zamelde 3FM geld in voor de bestrijding van kindersterfte als gevolg van diarree.

Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Glazen Huis tussenstand na dag 1: 244.668 euro
Lees ook:Glazen Huis na vier dagen over de 1.000.000 euro
Lees ook:Teller Glazen Huis over de 1,7 miljoen euro
Lees ook:Recordopbrengst voor Serious Request 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>