Coen en Sander hebben de zomer in hun bol

Half Nederland is inmiddels in een winterdepressie beland door de kou, de sneeuw en het gebrek aan zonlicht. Maar, geen nood, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga schieten te hulp. De Coen en Sander Show op 3FM staat vrijdagmiddag helemaal in het teken van de zomer. Allemaal onder het motto: ’als het warme weer niet hierheen komt, dan komen wij wel naar het warme weer’.

De 3FM-studio wordt omgetoverd tot een exotisch strand en de heren presenteren omgeven door palmbomen, cocktails en ijsjes in hun zwembroek een zomer editie van De Coen en Sander Show.. Om het af te maken draaien de dj’s alleen maar zomerse platen. De 3FM-collega’s doen ook een duit in het zakje en draaien in de aanloop naar de uitzending elk uur een knaller van een zomerhit.

(Zonne)steekje los

Coen en Sander hebben veel zin in de uitzending. ‘Zoals algemeen bekend is, zit er een steekje bij ons los. Daar maken we voor deze speciale uitzending een zonnesteekje van,’ aldus Sander Lantinga.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur. De leukste mannen van de radio zijn ook te beluisteren als podcast via podcast.bnn.nl.

Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Coen en Sander vieren 1500ste aflevering
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>