Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

Jetzt geht los! De Coen en Sander Show bestaat vijf jaar en dat vieren de BNN-dj’s met Das Coen und Sander Fest. Haal de lederhosen maar uit het vet, vlecht je haren en vul de pullen! Op de verjaardag van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga wordt gedronken, gehost en gezongen. Dat laatste gebeurt mit uns eigenen Jan Smit, die de poliepen op z’n stembanden brult. Welke vrienden van De Coen en Sander Show nog meer worden uitgenodigd maken de dj’s de komende weken bekend. Das Coen und Sander Fest barst op vrijdag 2 december los vanaf 14.00 uur in Amsterdam en is live te horen bij BNN op 3FM.

Al vijf jaar lang staat De Coen en Sander Show garant voor ‘ditjes en datjes, omlijst door muziek’. Coen: ”Zit ik echt al zo lang opgescheept met Sander Lantinga? Die prestatie op zich lijkt me zo’n feest dubbel en dwars waard!” Sander: ”Ik kan me van het vorige Coen und Sander Fest bijna niets meer herinneren, dus ik sta te trappelen de biertent op z’n kop te zetten!”

De luisteraars van De Coen en Sander Show zijn op vrijdag 2 december vanaf 14.00 uur welkom op Das Coen und Sander Fest in Amsterdam. Op coenensandershow.nl lees je hoe je kaarten kunt bemachtigen en staat de laatste info over het feest. De Coen en Sander Show is elke werkdag vanaf 16.00 uur te beluisteren bij BNN op 3FM. Meer informatie over De Coen en Sander Show is te vinden op coenensandershow.bnn.nl, of volg ze op Facebook of Twitter.

Lees ook:1000ste uitzending Coen en Sander op z’n Duits
Lees ook:Coen en Sander vieren feest
Lees ook:Coen en Sander vieren 1500ste aflevering
Lees ook:Coen en Sander Show viert vierde verjaardag
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

 1. peter stoker

  hallooooohoooow waar kan ik de kaarten bestellen veur das coen oent sander fest zeg zeg het me sie drekkige nute

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Was dit niet vorig jaar ???

    /   Reply  / 
  1. Gijsbert

   Toen hadden ze voor de 1000e uitzending.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>