Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira

Lekker hoor, kamperen in Nederland, maar Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben het beter bekeken: komt de zon niet naar hen, dan komen Coen en Sander wel naar de zon. Sander: “Ik heb het gehad met de zomer in Nederland. Vind d’r niks an.” De Coen en Sander Show zal drie dagen live worden uitgezonden vanuit de Fiësta Lounge in het Portugese Albufeira. Vrienden van de show Jan Smit, Nick & Simon, de 3JS en Kees Tol drinken een biertje mee in de Portugese studio. Coen en Sander zijn op hun beurt weer te gast in tv-programma De Zomer Voorbij. Van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 augustus zendt de Coen en Sander Show vanaf 16.00 uur uit vanuit Albufeira, Portugal. Te horen bij BNN op 3FM.

Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow
Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:100%NL strikt Nick & Simon als deejays
Lees ook:Nick & Simon op nummer 1 in de Hollandse 100 van RadioNL
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira

  1. Erik

    Natuurlijk…
    Alles en iedereen moet bezuinigen en deze heren gaan op snoepreis naar Portugal.
    Schandalig !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>