Radioactive headlines week 32: roze week

Radioactive headlines week 32 -2008Vorig weekend kleurde 3FM compleet roze vanwege de Gay Pride in Amsterdam. Coen en Sander van 3FM vaarden mee tijdens de botenparade. Op zondag volgde op de zender nog de HOMO 100 met de honderd gayste muzieknummers. Meer roze was er afgelopen week te horen op Radio 538. Bij de middagshow van Lindo Duvall werd het Roze Kasteel uit het Land van Ooit weggegeven.

Het kasteel uit het voormalige attractiepark in Drunen werd donderdag gewonnen door de Zwolse Linda Kasander. Zij moest in de studio met twee andere finalisten opdrachten uitvoeren. Linda deed dat als beste en is daarmee de nieuwe bewoonster van het Roze Kasteel.

De winnares van de 538-actie is dus in de studio geweest. Als je wel eens via de webcam naar ‘MiddenInDeNachtRick’ luister/kijkt, dan heb je wellicht enig idee hoe de studio er van binnen uit ziet. Maar voor details moet je deze foto’s eens bekijken die Radioactive Blog maakte tijdens een bezoek aan de studio van Radio 538.

Terwijl in het noorden van het land de scholen alweer zijn begonnen, blijft het toch vakantietijd. 3FM-dj Gerard Ekdom ging afgelopen week op vakantie en zijn programma ’Arbeidsvitaminen’ wordt tijdens zijn afwezigheid overgenomen door Sander Guis.

Ook op vakantie was Ruud de Wild en zijn ochtendshow op Q-music werd de afgelopen vier weken overgenomen door Gijs Staverman. Dagelijks speelde de dj ‘Tour de Gijs’ waarin BN’ers twee minuten moesten fietsen voor het goede doel. Vier weken en 21 kandidaten verder kwam oud-wielrenster Leontien van Moorsel als winnares uit de bus.

Headlines archief:
- Week 31 (kicken keihard terug)
- Week 30 (programmaschema’s en luistercijfers)

Lees ook:Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander
Lees ook:Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel
Lees ook:Terror Jaap doet mee aan actie van Radio 538
Lees ook:BN’ers fietsen de Tour de Gijs voor goed doel
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>