Terror Jaap doet mee aan actie van Radio 538

Terror JaapDe aandacht is al weer ruim twee maanden niet meer gericht op de bewoners van De Gouden Kooi en dus moet winnaar Jaap Amesz zelf maar wat doen om zichzelf weer in de kijker te spelen. De miljonair die de in de tv-villa bijnaam 'Terror Jaap' kreeg, heeft zich opgegeven voor de actie van Radio 538 waarmee je woonruimte kunt winnen in het Roze Kasteel uit het failliete Land van Ooit.

Update: Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander 

Luisteraars van het 538-programma van Lindo Duvall maken kans om voor enige tijd de bewoner te worden van het Roze Kasteel dat sinds het faillissement leegstaat. Die kans heeft Terror Jaap ook aange-grepen en dat is wel begrijpelijk, want de winnaar van De Gouden Kooi woont -ondanks het gewonnen geldbedrag van meer dan één miljoen euro- in een stacaravan op de Veluwe.

Door de actie van Radio 538 wonen er straks meerdere mensen in het Roze Kasteel, maar dat moet voor Jaap Amesz geen probleem zijn aangezien hij langere tijd met een aantal mensen in een huis opgesloten heeft gezeten. Het is voor de overige deelnemers van de 538-actie te hopen dat Terror Jaap niet gaat winnen, want zoals hij zelf zegt over mogelijke medebewoners: "Ik heb ervaring om mensen uit mijn stulpje te verdrijven".

Donderdag 7 augustus strijden drie finalisten om de sleutels van het Roze Kasteel. De winnaars worden de nieuwe kasteelheren en -dames en krijgen de volledige beschikking over de vijfentwintig hectare grond die bij het kasteel uit 1230 hoort.

Zie ook:
- Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel

Lees ook:Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander
Lees ook:Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel
Lees ook:Radioactive headlines week 32: roze week
Lees ook:Oehoe Top 25 maandag op Q-music
Lees ook:Gouden Uren komende week bij Eurovisiesongfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>