Nieuwe bewoners gezocht voor het Roze Kasteel

Roze Kasteel in Het Land van OoitTot ooit! Dat was wat ik te horen kreeg toen ik vroeger als klein jongetje het Land van Ooit verliet. Het is uiteindelijk 'tot nooit!' geworden, want het themapark in Drunen is vorig jaar failliet gegaan. De meeste attracties zijn al opgeruimd, maar er staat nog een groot roze kasteel. Luisteraars van de middagshow van Lindo Duvall maken kans om tijdelijk de nieuwe bewoner te worden van het Roze Kasteel.

Update: Terror Jaap doet mee aan de actie van Radio 538 

Update: Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander

De officiële eigenaar van het kasteel, de gemeente Heusden, heeft ervoor gekozen om het knalroze kasteel in Land van Ooit te behoeden voor krakers, vandalisme en verval. Daarom gaat Lindo Duvall van Radio 538 op zoek naar een nieuwe kasteelheer of -dame.

Luisteraars kunnen zich sinds woensdag opgeven via Radio538.nl. Volgende week worden er drie finalisten bekendgemaakt en op donderdag 7 augustus 2008 is de strijd om de sleutels van het Roze Kasteel. De winnaar komt in een schitterend park terecht en mag gedurende de periode van leegstand gebruik maken van de meeste faciliteiten van het pand.

Hummer van Radio 538Dus voor iedereen die altijd al de droom heeft om een kasteel te bewonen, pak die kans om een tijdje kasteelheer te zijn! En mocht je jouw eigen inboedel mee willen nemen, de verhuizing is ook geen probleem, want een grote verhuiswagen is namelijk al geregeld: de Radio 538 Hummer.

Zie ook over 538:
- Contractverlening voor Tiësto bij Radio 538
- Edwin Evers heeft Top 10 notering te pakken
- Frank Dane kan heel goed écht niks doen

Lees ook:Het Roze Kasteel is gewonnen door Linda Kasander
Lees ook:Terror Jaap doet mee aan actie van Radio 538
Lees ook:Radioactive headlines week 32: roze week
Lees ook:Lindo Duvall weg bij Radio 538
Lees ook:Lindo Duvall in januari 2010 terug op Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>