BN’ers fietsen de Tour de Gijs voor goed doel

Tour de GijsRuud de Wild is vier weken met vakantie en dus presenteert Gijs Staverman de komende tijd de ochtendshow op Q-music. Alle items van 'Ruuddewild.nl' zijn overboord gegooid en Gijs maakt er helemaal zijn eigen show van. Een item dat de komende vier weken gespeeld wordt is de 'Tour de Gijs'. Elke ochtend komt een BN'er naar de studio om twee minuten zo hard mogelijk te fietsen, voor het goede doel.

Het is de bedoeling dat de aanwezige gast zo veel mogelijk meters aflegt binnen die tijd van twee minuten. Iedere afgelegde 100 meter op de hometrainer in de studio levert 15 euro op voor het goede doel waar de BN'er voor speelt.

Update: Leontien van Moorsel wint Tour de Gijs 2008

De eerste gast die de 'Tour de Gijs' reed, was musicalster Jim. Hij fietste voor Stichting De Opkikker en het zal je niet verbazen, na de eerste dag staat Jim bovenaan in het klassement. De 'Tour de Gijs' wordt de komende vier weken verreden en dat betekent dat er in totaal twintig BN'ers een afstand zullen fietsen. Naast het geld dat elke BN'er voor het goede doel bij elkaar trapt, krijgt de winnaar van de Tour een bokaal.

Zie ook:
- Q-music op vrijdagen live vanaf het strand
Ruud de Wild een paar weken met vakantie
- Gijs Staverman in musicalparodie

Lees ook:Leontien van Moorsel wint Tour de Gijs 2008
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Ruud en Gijs gaan oliebollen verkopen
Lees ook:Vakantie voor Ruuddewild.nl, Staverman doet kerstwensen
Lees ook:Word co-host van Gijs Staverman

1 Reacties // Reageer

One thought on “BN’ers fietsen de Tour de Gijs voor goed doel

  1. Pingback: Foto’s Vliegende Studio Q-music | Radioactive

  2. Mariska Versteegh

    Hey Gijs! Ik zag ineens tot mijn grote verrassing dat Cos Stompe voor mijn eigen lieve stichting heeft gefietst! Villa Ticca is een kinderopvang in Ecuador die ik zelf begonnen ben daar in 2003. Nu hebben we 85 kindjes en deze zomer gaan we zelfs een tweede opvang starten! De opbrengst van Coos wordt dus supergoed besteed! Maak je even reclame voor Villa Ticca? Hoe meer donateurs hoe meer kindjes we een veilige plek kunnen geven! Kijk voor meer op http://www.villaticca.com!!! Suuuuuper!!!!
    Groetjes, Mariska Versteegh

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Tour de Studiovloer bij De Heer Ontwaakt | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>