Radioactive headlines week 31: Kicken keihard terug

Radioactive headlines week 31 - 2008Goed nieuws deze week voor Myrna Goossen, de werkloze tv-presentatrice heeft een nieuwe baan gevonden. Met ingang van 25 augustus is ze dagelijks te horen met een ochtendshow op radiozender 100%NL. Ook goed nieuws voor de fans van Patrick Kicken, want na het stoppen want zijn  ochtendshow was even onbekend wat de Veronica-jock zou gaan doen. Eén ding is zeker, Kicken komt keihard terug.

Vanaf augustus (vandaag voor het eerst) is Patrick Kicken weer te horen op Radio Veronica om in te vallen voor enkele collega’s. En vanaf september is de radio-dj weer terug met een eigen programma in het weekend, genaamd ‘Keihard Kicken’. De toekomst van Patrick Kicken bij Veronica is zeker tot 2010, want afgelopen week verlengde de dj zijn contract met de radiozender..

Kicken’s collega bij Radio Veronica, Luc van Rooij, tekende afgelopen week ook voor twee jaar bij, terwijl Rob Someren eerder ook al zijn contract wist te verlengen.

Sinds afgelopen maandag is er op 3FM even een ander geluid te horen in de ochtend; Giel Beelen is namelijk twee weken met vakantie. Zijn programma wordt overgenomen door Michiel Veenstra die bijgestaan wordt door Erik-Jan Rosendahl, de gewezen side-kick bij het 538-programma ‘MiddenInDeNachtRick’. En niet alleen in de ochtend klinkt 3FM iets anders, ook de rest van de dag en de avond is er een wijziging geweest: 3FM draait namelijk sinds kort vier uur meer muziek per week.

Een zender die meer dan het aantal minuten muziek per uur verandert is Radio 1. De nieuws- en sportzender gaat eind augustus volledig op de schop. Afgelopen week werd weer wat meer bekend over het ‘nieuwe Radio 1, zo komt er dagelijks een nieuwsquiz en worden de uitzendingen van het NOS Radio 1 Journaal nu ook als podcast gedistribueerd. In het AD liet zendermanager Laurens Borst weten dat hij alles op alles zet om het nieuwe Radio 1 te laten slagen, want zo zegt hij: “Als dit niet lukt, hebben we echt een probleem“.

Tot slot van de Radioactive Headlines van week 31: 3FM-dj Paul Rabbering gaat een kinderprogramma presenteren. Vanaf 1 september is de radio-dj te zien in de dierenquiz ‘Baasjes’ dat uitgezonden wordt op Nederland 3 onder de vlag van ‘Z@PP’.

Zie ook:
- Meest gelezen berichten juli 2008

Headlines archief:
- Week 30 (programmaschema’s en luistercijfers)
- Week 29 (vierdaagse, vakantie en sylvie)

Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Patrick Kicken voorlopig weer in de ochtend van Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>