Myrna Goossen vindt nieuwe baan bij 100%NL

Myrna GoossenPresentatrice Myrna Goossen hoeft niet meer wekelijks naar het arbeidsbureau. Nadat ze eind april van dit jaar haar contract bij RTL niet meer verlengd zag worden, heeft Myrna geen nieuwe tv-job gevonden. Maar zielig alleen thuiszitten hoeft de 45-jarige presentatrice niet, want vanaf 25 augustus is ze elke doordeweekse dag te horen radio-zender 100%NL.

Myrna Goossen krijgt een ochtendprogramma op 100%NL en alhoewel de show nog geen naam heeft, is wel bekend wat de inhoud wordt: actualiteiten, lifestyle, mode en beauty. Dat past wel bij de propositie van 100%NL als 'vrouwenzender'.

In juni werd al bekend dat Daphne Dekkers na de zomer een eigen programma op 100%NL krijgt. En eerder haalde de radiozender ook het gedichtenvoorleesprogramma 'Candlelight' met de donkerbruine stem van Jan van Veen onder het stof vandaan. Stapje voor stapje werkt 100%NL naar een volledige programmering toe.

Tot die tijd is 100%NL een non-stop muziekzender en dat heeft het station de afgelopen maanden geen windeieren gelegd. In de laatste rapportage van de luistercijfers behaalde 100%NL een marktaandeel van 2,4% terwijl dat een jaar geleden nog 0,7% was. Het is te hopen dat de zender die aandelen kan vasthouden en uitbouwen wanneer de nieuwe programmering van start gaat.

Zie ook:
- Daphne Dekkers eerste nieuwe naam 100%NL
- 100%NL haalt Candlelight onder het stof vandaan

Lees ook:Tanja Jess toegevoegd aan lijstje nieuwe dj’s 100%NL
Lees ook:Myrna Goossen doet open sollicitatie
Lees ook:Myrna Goossen te gast in mediaprogramma ‘Insite’
Lees ook:Myrna Goossen aan de slag bij omroep MAX
Lees ook:Kletskop Elsemieke Havenga nieuwe presentatrice 100%NL

1 Reacties // Reageer

One thought on “Myrna Goossen vindt nieuwe baan bij 100%NL

  1. Lajos

    Ha Myrna,

    Ik had je natuurlijk al vaker van naam gehoord, maar nu ik je op de radio hoor vind ik dat je het ongewoon goed doet. Je laat mensen zien waar je voor staat en ik hoop dat je doorgaat. als het lukt wil ik graag iets over het Ademhuis(de ademcoach praktijk van nederland) in je programma komen vertellen. Mensen mogen van mij nog vele malen bewuster worden.

    Ben je het hiermee ook eens ?

    Ik hoor wel weer wat

    Groet en succes

    Lajos Barsony

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Daphne Deckers: “Ik wil het ook voor minder doen” | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>