Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Rob van SomerenRadio Veronica-dj Rob van Someren heeft vrijdag 20 juni 2008, een dag voor het begin van de zomer, een nieuw contract getekend bij de zender met 80's en 90's muziek. De contractverlenging met Van Someren houdt in dat hij met zijn programma 'Somertijd' zeker nog tot de zomer van 2011 te horen zal zijn op Radio Veronica. De humoristische dj is al sinds de start van het huidige Veronica op 31 augustus 2003 op het station te horen.

Program Director bij Radio Veronica, Uunco Cerfontaine, vindt Rob van Someren een unieke dj: "Hij heeft zo'n eigen herkenbare stijl waarbij hij in een gecontroleerde chaos met zijn scherpe humor het ideale middagprogramma brengt. Zijn inmiddels legendarische moppenitem om tien over vier zorgt ervoor dat op veel kantoren vijf minuten helemaal niet meer gewerkt wordt, alleen maar gelachen. Als je dat voor elkaar kunt krijgen dan hoor je bij de top van de Nederlandse radio. Ik ben daarom blij dat Rob van Someren ook de komende jaren bij Radio Veronica te horen zal zijn."

Natuurlijk mag Rob van Someren in het persbericht van Veronica zelf ook nog wat zeggen over zijn contractverlening: "Werken bij Radio Veronica is geen baan, da's een missie en die is nog niet voltooid… Als je de mogelijkheid krijgt om met zo'n team 'de moeder der middagshows' te maken dan kun je daar alleen maar blij mee zijn! We zullen de komende jaren in 'Somertijd' nog heel wat aflachen met z'n allen."

Eerder deze week verlengde ook Michiel Veenstra zijn contract. De 3FM-jock blijft nog twee jaar verbonden aan de omroep NPS.

Zie ook:
- RobRob van Someren als navigatie

Lees ook:Moppen Somertijd gebundeld
Lees ook:Giel Beelen opent eerste Somertijd op Radio 10
Lees ook:Luc van Rooij tekent voor twee jaar bij
Lees ook:Rob van Someren naar Radio 10
Lees ook:RobRob van Someren als navigatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>