Live38 in Amsterdam met Waylon en Frans Duijts

Vrijdag 20 november is het in Panama Amsterdam weer tijd voor Dommelsch Live38. De vijfde editie van dit jaar is er een met unieke gastoptredens van Waylon en Frans Duijts. Ze worden begeleid door Evers Slaat Door, de band van Radio 538-dj Edwin Evers. Toegangskaarten voor Dommelsch Live38 zijn niet te koop, maar vanaf 16 november alleen te winnen bij Radio 538.

Radio 538 en Dommelsch organiseren iedere twee maanden een Dommelsch Live38 concert. Naast kaarten die te winnen zijn bij het radiostation, maken mensen ook via dommelschlive38.nl.

Artiesten

Waylon (Willem Bijkerk) werd bekend door het tv-programma ‘Holland’s Got Talent’. Universal Music was zo onder de indruk van zijn optreden dat Waylon als allereerste Nederlander een contract bij het beroemde platenlabel Motown kreeg. Zijn eerste single Wicked Way en het bijbehorende album Wicked Ways zijn een groot succes.

Frans Duijts is een Nederlandstalige zanger uit Tiel. Hij werd bekend als imitator van André Hazes met het liedje ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’, een cover uit 1986. Dat was zo’n groot succes dat hij besloot ook eigen werk uit te brengen. Dat werd het album ‘Zo ben ik mezelf ‘. Dat album staat al maar liefst 45 weken in de Top 100 van beste albums. Frans Duijts is momenteel bezig met de voorbereidingen voor alweer een nieuw album die in 2010 verschijnt.

Liefde voor muziek

Edwin Evers kent iedereen als deejay van het populairste ochtendprogramma op de Nederlandse radio. Maar niet alleen op de radio is hij bezig met muziek: Edwin drumt in zijn eigen band Evers Slaat Door. Een aantal jaren geleden is het idee voor Live38 ontstaan, een intiem miniconcert van Evers Slaat Door met gastoptredens van bekende artiesten als René Froger, Alain Clark, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Paul de Leeuw en Pascal Jakobsen van Bløf. De concerten zijn op Dommelsch locaties verspreid over het hele land.

Lees ook:Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38
Lees ook:Danny de Munk en Jaap treden op met Edwin Evers
Lees ook:Live38 met Caro Emerald en Alain Clark
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38
Lees ook:Winnaars bij ‘Evers reikt uit’ awardshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>