Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38

Radio 538Radio 538 organiseert volgende week vrijdag 26 september de vijfde 'Dommelsch Live38' van dit jaar. De locatie voor het evenement is deze keer poptempel 013 in Tilburg. Gerard Joling, Acda & De Munnik en Stevie Ann brengen onder begeleiding van Evers Slaat Door, de band van 538-jock Edwin Evers, bekende nummers ten gehore.

Dat is niet het enige, want tijdens deze avond wordt ook de winnaar van de 'Dommelsch Blikkenjacht' bekendgemaakt die € 25.000,- wint. De exclusieve toegangskaarten voor Live38 zijn komende week te winnen bij het ochtendprogramma 'Evers Staat Op'

Evers Slaat Door

Edwin Evers is vooral bekend als radio-dj, maar hij is niet alleen op de radio bezig met muziek. Edwin drumt in zijn eigen band 'Evers Slaat Door'. Een aantal jaren geleden is het idee voor Live38 ontstaan, een intiem miniconcert van Evers Slaat Door met gastoptredens van bekende artiesten zoals René Froger, Alain Clark, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Paul de Leeuw en Pascal Jakobs van Bløf.

Blikkenjacht

In maart werd de jacht naar de muziekblikken, onherkenbaar verstopt in Dommelsch sixpacks, geopend. De speciale muziekblikken waren te herkennen aan de stem van Edwin Evers die bij het openen van het blikje te horen was. De 871 vinders van de muziekblikken, hebben onder andere twee exclusieve kaarten voor het Live38-concert in 013 in Tilburg gewonnen.

Zie ook over Radio 538:
- Lindo Duvall krijgt zangeres Do uit de kleren
- Mark Labrand voice-over bij 'Rock Nation'
- Acht keer Marco Borsato voor de allergrootste fan

Lees ook:Danny de Munk en Jaap treden op met Edwin Evers
Lees ook:Live38 met Caro Emerald en Alain Clark
Lees ook:Live38 in Amsterdam met Waylon en Frans Duijts
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38
Lees ook:Guus Meeuwis en Marco Borsato bij XXL-versie Live38

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>