X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38

Naast een leuk ochtendprogramma neerzetten kan 538-dj Edwin Evers ook een goed potje drummen. Een aantal jaren geleden is tijdens een miniconcert van Edwins band ‘Evers Slaat Door’ het idee ontstaan voor ‘Live38′. Inmiddels bestaat het format al een tijdje en de kern van Live38 is een concert van ‘Evers Slaat Door’ met daarbij gastoptredens van bekende artiesten. Op 29 mei 2009 staat een nieuwe editie van Live38 gepland in de Maassilo in Rotterdam.
 

Radio 538 organiseert Live38 in samenwerking met Dommelsch. Eerder dit jaar traden Novastar, Berget Lewis en Joost Marsman al op samen met de Evers Slaat Door-band tijdens Live38. De eerst volgende editie is op vrijdag 29 mei in de Maassilo in Rotterdam. Naast een intiem miniconcert van Evers Slaat Door komen Nick & Simon en Bertolf die avond optreden. Aan dat lijstje special guests is nu ook Lisa toegevoegd, de winnares van X Factor.

Kaarten voor Live38 zijn nergens te koop maar alleen te winnen bij Radio 538. Tickets zijn te winnen door de prijsvraag op deze site te beantwoorden.

Lees ook:Live38 met Caro Emerald en Alain Clark
Lees ook:Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38
Lees ook:Danny de Munk en Jaap treden op met Edwin Evers
Lees ook:Live38 in Amsterdam met Waylon en Frans Duijts
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>