Winnaars bij ‘Evers reikt uit’ awardshow

Zojuist zijn de hilarische prijzen van de knotsgekke ‘Evers Reikt Uit’ awardshow in de Heineken Music Hall aan de genodigde artiesten overhandigd. Tijdens dit ludieke feest – in aanloop naar het 12½ jarig bestaan van Evers Staat Op – namen alle aanwezige artiesten een ‘onzinnige’ award in ontvangst. Jan Smit, Gers Pardoel, 3JS, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom & Lange Frans, Frans Duijts, Gerard Joling, George Baker, Wim Roma en Iris Kroes vielen in de prijzen en traden onder leiding van de Edwin Evers Band op voor een uitverkochte HMH. Ook won 538 luisteraar Philip Gransjean uit Den Haag de SEAT Gouden Uitlaatklep award. Hij kreeg de meeste stemmen als beste ‘meezinger’ met het liedje ‘Bloed, zweet en tranen’ van André Hazes, tijdens Evers Staat Op. Host van de avond: Radio 538 DJ Edwin Evers verzorgde de presentatie, samen met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn. Nieuwslezer Henk Blok was de voice-over van de show.

Peter Heerschop, Viggo Waas, Eric van Tijn, Humberto Tan, Catherine Keyl, Quinty Trustfull, Piet Paulusma en Edwin Evers overhandigden de hoog geëerde prijzen aan geheel ‘onverwachte’ winnaars:

· De Zachtste ‘G’ Award: Guus Meeuwis

· Beste Duo uit Volendam Award: Nick & Simon

· Frans Award: Frans Duijts

· Beste Trio uit Volendam Award: 3J’s

· Leukste Programma-item Award: Wim Roma

· SEAT Gouden Uitlaatklep Award: XXXX uit XXXX

· Beste Solist uit Volendam Award: Jan Smit

· Gouden Baker Award: George Baker

· Gouden Harp Award: Iris Kroes

· Beste Gelegenheidsduo Award: Jeroen van der Boom & Lange Frans

· Gouden Poliep Award: Gerard Joling

· Beste Nieuwkomer (w)rap Award: Gers Pardoel

De ‘Evers Reikt Uit’ awardshow is de eerste in een reeks leuke feestjes ter ere van het 12 ½ jarig jubileum van Evers Staat Op.

Lees ook:Winnaars ‘Evers Reikt Uit’ 2013 bekend
Lees ook:Nominaties 100%NL Awards 2014 bekend
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:Winnaars 100% NL Awards bekend!
Lees ook:Edwin Evers voor zesde keer vanaf Olympische Spelen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Winnaars bij ‘Evers reikt uit’ awardshow

  1. offshore banking

    Fans van Edwin Evers opgelet: op vrijdag 17 februari zijn Evers, sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok te vinden in de HMH te Amsterdam. Wat ze daar gaan doen? Evers Reikt Uit, “een hilarische ‘altijd prijs’ awardshow, waarbij alle vrienden van de radioshow aan de beurt komen. Werkelijk elke bekende artiest gaat naar huis met een welverdiende award, zoals bijvoorbeeld de zachte ‘g’ award, de gouden poliep award en de gouden stofkap award.” Fans van het radioprogramma kunnen via de site stemmen op hun favoriet. Bovendien kunnen zij live getuige zijn van de uitreiking. Kaarten voor de ‘Evers Reikt Uit’ awardshow kosten € 17,50 en zijn vanaf nu verkrijgbaar via http://www.eversstaatop.nl .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>