Edwin ‘Lachzak’ Evers haalt uit naar Adam Curry

Fervent podcaster en voormalig radio-dj Adam Curry analyseerde de Nederlandse radiowereld anderhalf jaar geleden als volgt: aan de ene kant bestaat de zogenaamde ‘stofzakkenradio’, dat zijn de saaie programma’s zoals die van Radio 1, en aan de andere kant bestaat de ‘lachzakradio’, daarbij moet je denken aan Evers op Radio 538, Beelen op 3FM en De Wild op Q-music. Curry maakte destijds zelf een ochtendshow op Arrow Classic Rock en stapte daarmee naar eigen zeggen in het gat tussen de stofzakken en lachzakken. En daarover heeft Edwin Evers nu nog wat te zeggen.


Adam Curry haalde destijds uit naar Edwin Evers door te zeggen dat hij de lachzakken radio beu was. Evers liet afgelopen weekend in het AD weten dat hij die opmerking van Curry ‘erg goedkoop’ vond. “Proberen ten koste van ons aandacht te krijgen voor je eigen programma. Ten onrechte ook. Mijn collega’s Niels en Rick zijn ontzettend belangrijk. Maak eerst zelf eens wat goeds voordat je met zoveel poeha kritiek geeft denk ik dan.”

De ochtendshow van Adam Curry heeft het overigens slechts drie maanden volgehouden op Arrow Classic Rock. Edwin Evers: “Daar kunnen de twee lachzakken en ik dan wel weer om lachen.”

Ik zeg: een duidelijk geval van wie het laatste lacht, lacht het hardst.

Zie ook:
- Edwin Evers is broertjes De Boer dankbaar
- Zilveren RadioSter voor Edwin Evers
- Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio

Lees ook:Hoezo lachzakken-radio? (audio)
Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio
Lees ook:Undercover kaaskop Adam Curry is geen intellectueel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Edwin ‘Lachzak’ Evers haalt uit naar Adam Curry

  1. niles

    Giel een lachzakprogramma?! Die Curry weet dus duidelijk echt niet waar hij het over heeft!

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Curry heeft nog steeds gelijk. Evers is gewoon goedkope lachzakkenradio wat al jaren hetzelfde is. Het feit dat het zo goed beluisterd wordt is te danken aan de vele bedrijven die standaard 538 hebben aan staan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>