Alexander Stevens reageert sportief op kritiek

Alexander StevensDe ochtendshow van Adam Curry op Arrow Classic Rock houdt de gemoederen bijna twee maanden na de start nog steeds bezig. Nog dagelijks plaatsen luisteraars reacties op de berichten over Curry. Over het algemeen komen de klachten er op neer dat trouwe Arrow-luisteraars zich storen aan het gepraat van Adam Curry en de inhoud van de gesprekken. Side-kick Alexander Stevens krijgt de kritiek ook mee en reageert sportief.

Ontevreden luisteraars van Arrow Classic Rock hebben diverse Hyves-pagina's opgezet om te kijken hoeveel mensen zich nog meer aan het "geouwehoer" van Curry ergeren. In een van de reacties op dit blog, verwees iemand naar de 'Adam Weg Bij Arrow'-Hyves.

Op die pagina heeft Alexander Stevens zelf gereageerd op de kritiek. In reactie op het verzoek om Adam weg te krijgen bij Arrow, schrijft Stevens:

"Liever vandaag dan morgen !! (kan ik weer uitslapen…) :-) "

Alexander Stevens is zelfs lid geworden van die actie-Hyves. Best wel humor hoe de side-kick van Adam Curry met de kritiek omgaat!

Zie ook:
- Actie tegen Adam op Arrow
- Overpeinzingen: Adam op Arrow
- Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock

Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Actie tegen Adam op Arrow
Lees ook:Overpeinzingen: Adam op Arrow
Lees ook:Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock
Lees ook:Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Alexander Stevens reageert sportief op kritiek

  1. Erwin

    Het beste kun je er maar zo op reageren, dan houdt die flauwekul vanzelf op. En dan bedoel ik die flauweklul van anti hyvesjes, handtekeningen acties e.d.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Tja, maar Alexander, eeh ik bedoel Ellex, moet nog wel leren wat de rol van een side kick is. Dat is niet het zo goed mogelijk na proberen te doen van de stem van de host (erg verwarrend af en toe). En dat is ook zeker niet alleen maar ‘ja’ en ‘amen’ zeggen bij alles wat de host beweert.
    Nee, hij moet tegenwicht en tegengas bieden, bijsturen waar nodig, af en toe Eddem tot de orde roepen, de boel in evenwicht brengen. Maar helaas, hij is te veel bezig met het instarten van “Eddem and Ellex” jingletjes…

    Jammer.

      /   Reply  / 
  3. Joop

    Eddem en Ellex….hahahaha!

    Belachelijk, die uitspraak van Eddem.

    Of: “Medanneh” (lees: Madonna”)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>