Guus Meeuwis en Marco Borsato bij XXL-versie Live38

Op vrijdag 21 mei is er weer een extra extra large versie van Live38 in de Jaarbeurs in Utrecht. Guus Meeuwis, Marco Borsato en Paskal Jakobsen van Bløf verzorgen een gastoptreden onder begeleiding van Evers Slaat Door, de band van Radio 538 -dj Edwin Evers. Luisteraars die 538 VIP Member zijn, kunnen nu al toegangskaarten kopen; de reguliere verkoop start op vrijdag 15 januari 2010 via radio538.nl.

Naast de reguliere kaarten is er ook een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. VIP tickets betekent: parkeren op de VIP parking en toegang tot het VIP deck, inclusief drankjes en borrelhapjes. Dit is de tweede keer dat Radio 538 dit evenement organiseert, vorig jaar vond Dommelsch Live38 XXL plaats in april en dat concert was binnen tien minuten volledig uitverkocht.

Edwin Evers: “Vorig jaar riep ik om 8.45 uur in de uitzending dat er kaarten te koop waren en om 8.55 uur waren ze allemaal uitverkocht! Fantastisch natuurlijk! Ook het evenement was een daverend succes, supergaaf om voor duizenden mensen te spelen met drie topartiesten! Dit jaar kunnen we daarom natuurlijk niet achterblijven. Ik ga met Marco, Guus en Paskal iets heel gaafs neerzetten!

ZIE OOK:
- Edwin Evers met ochtendshow op televisie

Lees ook:Edwin Evers uit logeren bij Bløf
Lees ook:Evers Staat Op vanuit huiskamer Paskal Jacobsen
Lees ook:Radio 538 presenteert voor vijfde keer Dommelsch Live38
Lees ook:Nieuwe namen line-up Top 2000 In Concert: Marco Borsato, Guus Meeuwis en Paskal Jakobsen
Lees ook:Edwin Evers en Ruud de Wild vervangen Albert in Boulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>