Wel en geen aandacht voor voetbal bij FOK!

De KRO wil op televisie een alternatief bieden voor al het voetbal op de buis. De publieke omroep zendt detectives uit speciaal voor de mensen die geen voetbal willen kijken. FOK!radio zoekt het perfecte compromis op tijdens de eerste wedstrijd die Nederland dit EK voetbal speelt. Voor de wedstrijd en tijdens de rust wordt er onder meer contact gelegd met een verslaggever in Bern. En tijdens de wedstrijd is het tijd voor de…

niet-voetbalkijkers. Zij kunnen tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Italië verzoekjes aanvragen. Grote kans dat presentator Martijn de verzoekjes ook daadwerkelijk draait, want ik neem aan dat de meeste mensen de wedstrijd wel gewoon op televisie volgen.

Zie ook:
- FOK!radio weer terug op internet

Lees ook:538-dj’s Kim en Martijn uit de kleren (video)
Lees ook:Voetbal en hits vóór concert Bon Jovi
Lees ook:Veronica in EK-sferen op vrijdag de 13e
Lees ook:Commentaar Jack van Gelder bij EK blijft geniaal!
Lees ook:Succes Oranje leidt tot aankoop extra frequenties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>