Veronica in EK-sferen op vrijdag de 13e

Bijgeloof of niet, het is vandaag vrijdag de dertiende en Nederland speelt vanavond haar tweede wedstrijd op het EK. Misschien niet de meest ideale dag, maar daar trekken we ons niets van aan. En volgens Johan Cruijff brengt het juist geluk (ja die logica begrijp ik ook niet). Radio Veronica trekt zich niets van de datum aan en staat gewoon de hele dag in het teken wat veel Nederlanders bezighoudt: de wedstrijd tegen Frankrijk.

Om 20:45 uur vanavond start het EK-voetbalduel Nederland tegen Frankrijk in de Zwitserse speelstad Bern. In aanloop naar de wedstrijd besteedt Veronica volop aandacht aan het duel tegen de vice-wereldkampioen van 2006. Radio Veronica-reporter Mario de Pizzaman brengt tijdens de programma's 'Goud Van Oud', 'Maat In De Middag' en 'Somertijd' vanuit Bern live reportages over alles wat met Oranje te maken heeft.

Veronica staat zelf niet met een studio in Bern en dus moet Mario de Pizzaman de oranjesfeer vanuit de Zwitserse hoofdstad overbrengen op de luisteraars in Nederland.

Zie ook:
- Voetbal en hits vóór concert Bon Jovi

Meer EK Voetbal:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:Cursus Nederlands voor Zwitsers in speelstad Bern
Lees ook:Wel en geen aandacht voor voetbal bij FOK!
Lees ook:Extra EkStra Weekend doet verslag van Nederland-Kameroen
Lees ook:Voetbal en hits vóór concert Bon Jovi
Lees ook:Duizendste editie ‘Raad Waar Die Staat’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>