Sky Radio geeft honderden kerstbomen weg

Sky Radio geeft vanaf woensdag, zeven dagen lang, elke dag 101 kerstbomen weg. Van 9 tot en met 15 december 2009 maakt de non-stop muziekzender, dat zich ieder jaar transformeert tot dé kerstzender van Nederland, elke dag bekend bij welk tuincentrum die dag de 101 gratis bomen worden weggegeven. Alleen bestuurders die hun autoradio op Sky Radio 101 FM hebben afgestemd, maken kans op één van de 101 gratis bomen.

Tot en met dinsdag 15 december maken luisteraars kans op een gratis boom van Tuincentrum Overvecht. De locatie van het tuincentrum van de dag wordt op Sky Radio bekend gemaakt.

Het promotieteam van de radiozender controleert of de autoradio van de mensen die op kerstbomenjacht gaan, wel op de juiste zender staat afgestemd. Elke dag staan voor 101 trouwe Sky-luisteraars een mooie Nordman-boom klaar.

Zie ook:
- Nick en Simon stemmen brengen eerste stem uit op Sky Radio Christmas Top 50

Lees ook:Welkom in crisistijd: Gratis tanken bij Radio Veronica
Lees ook:Gratis brandstof tijdens de Tank Tiendaagse
Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op
Lees ook:Eén Jaar Gratis Leven met Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>