Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?

Erik de Zwart was vrijdag te gast bij BNR. Hij ging daar in op de koers die Radio Veronica nu vaart en ging ook in op het vertrek van een aantal dj’s. De Zwart sluit een terugkeer van Bart van Leeuwen bij Radio Veronica niet uit. Op de vraag of Bart van Leeuwen weer terugkeert op Radio Veronica om de luistercijfers uit het slop te halen antwoordde hij “Misschien”. Rob van Someren komt niet meer terug volgens De Zwart.

Bart van Leeuwen werd eind 2013, na 10 jaar “Goud van Oud” te hebben gepresenteerd, aan de kant geschoven door Radio Veronica. De zender ging een nieuwe koers varen, waardoor er onder meer voor Van Leeuwen geen plaats meer was. Dat pakte niet uit zoals gehoopt.

Sinds november is Erik de Zwart aangesteld als nieuwe station director. Onder zijn leiding moet Radio Veronica weer een stoere zender worden. Daarom is weer teruggekeerd naar formule met 80s en 90s hits. Erik de Zwart onthulde verder dat Radio Veronica nieuwe namen aan gaat trekken. Wie dat gaan zijn, zei hij niet.

Lees ook:Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica
Lees ook:‘Mister Top 40 komt terug op Radio Veronica’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>