Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica

Het clubje radio-iconen Edwin Evers, Rob Stenders en Jeroen van Inkel was vrijdag voor het laatst samen bij het jubileum van Edwin Evers. Vandaag komen ze weer bij elkaar, nu voor de vijftigste verjaardag van Radio Veronica. Vandaag 50 jaar geleden verzorgde Veronica vanaf het voormalige lichtschip Borkum Riff haar eerste uitzending. Ter gelegenheid van deze historische gebeurtenis zullen Bart van Leeuwen en Erik de Zwart tussen 19:00 uur en 24:00 uur een vijf uur durende jubileumuitzending presenteren.


Tijdens deze feestelijke uitzending interviewt het legendarische radioduo Bart & De Zwart vele spraakmakende dj’s uit het verleden en heden van Radio Veronica, het station dat aan de wieg stond van commerciële radio en tv in Nederland.

In de unieke uitzending zullen onder anderen Edwin Evers, Tineke, Adam Curry, Jeroen van Inkel en Rob Stenders weer op Radio Veronica te horen zijn. Het is voor het eerst sinds 1989 dat Erik de Zwart en Bart van Leeuwen weer samen radio maken.

In de jaren ’80 waren zij met ‘Bart en De Zwart’ pioniers als het eerste dj-duo op de Nederlandse radio. Deze speciale radio-uitzending is ook live te volgen op Radioveronica.nl, met beelden uit de studio. Daarnaast is de uitzending achteraf integraal als podcast te downloaden.

Lees ook:Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio
Lees ook:Speciale uitzending 50 jaar Veronica integraal als podcast
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>