‘Mister Top 40 komt terug op Radio Veronica’

Kippa)Toevallig vroeg ik mij vorige week af of Erik de Zwart nog plannen heeft op radiogebied, omdat ik hoorde dat de voormalige dj en radiodirecteur alleen nog zakelijk actief zou zijn als investeerder in mobiele diensten en andere nieuwe media. De lancering van een Top 40-gezelschapspel door De Zwart is blijkbaar de voorloper geweest van nieuws dat Radio.nl vandaag bracht: de voormalige Top 40- presentator zou terugkeren bij Radio Veronica.

Uitgerekend bij Radio Veronica – en ook nog eens bij zijn radiovriend Bart van Leeuwen, waarmee hij vroeger Bart & De Zwart maakte. Later werkten ze ook samen bij Radio 538: De Zwart als directeur, Van Leeuwen (Ton Egas) als programmaleider.

De Mol

Na zijn vertrek als directeur van 538 mocht hij de radiobelangen van John de Mol behartigen, maar Noordzee FM werd niet het succes waar iedereen op hoopte. In het buitenland ging het een stuk beter: Talpa's Radio 100 FM in Denemarken is een succes. De Zwart is nu voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40.

Het lijkt er op dat de zakenman geen comeback maakt als dj, maar dat hij een rol krijgt in een item bij Goud van Oud. Dit Top 40-radiospel is waarschijnlijk in een commerciële deal opgezet ter promotie van het gezelschapsspel dat De Zwart mede op de markt heeft gebracht. Hoe dan ook, leuk om hem weer te horen.

Bron: Radio.nl

Zie ook:
Erik de Zwart wil Radio Veronica-zendschip kopen
________________________________________________________________

Lees ook:Duo Bart en De Zwart eenmalig terug op de radio
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Evers, Stenders en Van Inkel bij 50 Jaar Veronica

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Mister Top 40 komt terug op Radio Veronica’

  1. Filip

    Enorm leuk om Erik te mogen begroeten bij zijn echte ‘Home’. Ben echt benieuwd

      /   Reply  / 
  2. klaas de vries

    Ben ook benieuwd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>