Herrie bij eerste Vuvuzela-concert van Nederland

Ze worden door velen verafschuwd en met name door het irritante geluid: de vuvuzela. Maar je kunt er ook wat leuks mee doen. Zo organiseerde Radio Veronica maandagochtend het eerste Vuvuzela-concert van Nederland. Onder leiding van oud-scheidsrechter Dick Jol bracht een Vuvuzela-orkest bestaande uit tientallen Radio Veronica-luisteraars tezamen met Wolter Kroes zijn WK-hit ‘Viva Hollandia 2010′ live op radio ten gehore.

De in groten getale toegestroomde luisteraars maakten op het Leidseplein zoveel herrie dat Wolter Kroes er bijna niet bovenuit kwam: “Ik kon mezelf niet meer verstaan!”, aldus een lachende Wolter Kroes na afloop.

Ricks WK Marathon

Het Vuvuzela-concert was de aftrap voor ‘Rick’s WK Marathon’. Ter gelegenheid van het WK kijkt Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen daarbij in de Heineken Hoek op het Leidseplein in Amsterdam non-stop naar WK-voetbalwedstrijden.

De uitzending van het programma ‘MogguhRick’ werd van 06:00 tot 09:00 door Rick verzorgd vanuit een speciale studio in de Heineken Hoek waar hij (zolang hij het volhoudt) elke ochtend ‘MogguhRick’ presenteert.

UPDATE: De WK-marathon is na 1.665 minuten voorbij. Rick van Velthuysen zou roze olifantjes hebben zien lopen over het Leidseplein… ;-)

Lees ook:Rick van Velthuysen houdt WK-marathon
Lees ook:Vuvuzela-lied parodie op nummer van Jacques Herb
Lees ook:Rick van Velthuysen organiseert NK Schoengooien
Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
Lees ook:‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>