Vuvuzela-lied parodie op nummer van Jacques Herb

Het stukje Zuid-Afrikaanse cultuur dat met het WK Voetbal verspreid wordt over de hele wereld, heet de ‘vuvuzela’. De uiterste irritante toeter wordt veelal verafschuwd door de kijkers van de WK-wedstrijden, maar gelukkig heeft de NOS het stadiongeluid enigszins gedempt. Dat je toch nog wat leuks met de vuvuzela kunt doen, dat laat DJ Sven van Radio Veronica horen.

Sven van Veen, beter bekend als DJ Sven uit het Veronica-programma ‘Somertijd’, maakte een eigen versie van het nummer ‘Manuela’ van Jacques Herb. De komische tekst wordt van de parodie wordt ondersteund met het monotone geluid van de vuvuzela, wat het geheel dan nog komischer maakt.

Ik heb echt dubbel gelegen van het toetergeluid. Durf jij de volledige 4 minuten en 45 seconden uit te luisteren? Het Vuvuzela-lied is te beluisteren en downloaden op de site van Radio Veronica.

ZIE OOK:
- Herrie bij eerste Vuvuzela-concert van Nederland

Lees ook:Vuvuzela irritant? Gebruik de Vuvuzela Stopper
Lees ook:Herrie bij eerste Vuvuzela-concert van Nederland
Lees ook:DJ’s Veronica scoren met ‘Joran van der Sloot Heeft Een Boot’
Lees ook:‘Hit The Road Jack’ parodie op overspelige De Vries
Lees ook:DSB Bank, totdat de bank valt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>