Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]

Rick van Velthuysen begint maandag 2 februari aan een nieuwe uitdaging: het presenteren van de ochtendshow op Radio Veronica. Door het vertrek van Jan Paparazzi bij de ochtendshow met Colin Banks, vond laatstgenoemde het programma niet meer wat hij voor ogen had. Daarom neemt Van Velthuysen maandag het stokje van zijn Veronica-collega over en zal hij de luisteraars tussen 06:00 en 09:00 uur voorzichtig uit hun slaap halen of het bed uit trappen. De ochtendshow betekent tevens de hereniging met Erik-Jan Rosendahl die bij Radio 538 aan de kant werd gezet. Het eerste resultaat is nu al zichtbaar.

Om de concurrerende radiostations attent te maken op de komst van Rick in de ochtend, zwaait de radio-dj samen met zijn team de concurrenten uit. Zo maken ze met een Veronica-auto een rondje langs Radio 538 (Edwin Evers), Q-music (Ruud de Wild) en 3FM (Giel Beelen). De hele weg fietst Erik-Jan Rosendahl achter de auto aan met daarin Rick van Velthuysen, Erwin Peters, Koert Walraven en Mario van Zijl. Heel subtiel heeft Erik-Jan twee gekleurde ballonnen aan zijn fiets hangen. Naar welk radiostation verwijst hij toch…?

Heb je de aftiteling gezien? Daarin laat Rick van Velthuysen duidelijk merken hoe belangrijk hij de rol van Erik-Jan Rosendahl vindt. ‘Film gemaakt door EJ, muziek gespeeld door EJ, vormgeving: EJ, stunts: EJ’, en ga zo maar door… Met als slotwoorden: “Een idee van Rick van Velthuysen, maar uitgewerkt door Erik-Jan Rosendahl”.

MogguhRick

Rick van Velthuysen, ‘de man van de morgen’, begint maandag 2 februari 2009 met de ochtendshow ‘MogguhRick’. Het programma is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op Radio Veronica. Naast de dagelijkse ochtendshow blijft Van Velthuysen op zaterdag en zondag ‘WeekendRick’ maken. Straks dus zeven dagen per week Rick op Veronica. Je zou haast denken dat Rick van V. staat voor ’Rick van Veronica’.

Zie ook:
- Rick van Velthuysen nieuwe ochtend-dj bij Veronica
- Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow
- Rick van Velthuysen naar Radio Veronica

Lees ook:‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica
Lees ook:Sidekick Rick van Velthuysen opgepakt wegens vernieling autoruit
Lees ook:Dit is de nieuwe programmering van Veronica
Lees ook:Erik de Zwart gaat horizontaal in het weekend

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]

  1. Erik H.

    Volgens mij wil EJ eerder op de aftiteling laten zien hoe belangrijk hij zichzelf vindt, hij heeft de film ook gemaakt ….

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Daar dacht ik ook direct aan! Dit is dus het antwoord :D

      /   Reply  / 
  3. Pierre

    Wat zielig, had ik niet verwacht van Rick. Nu komt dus de ware aard van hem naar boven.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: ‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica | Radioactive

  5. Steurtje

    Daarom stonden ze dus inderdaad bij ons voor de deur… ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen reet van begrijp. Iemand?

      /   Reply  / 
  6. MARSVANP

    Radio 538, 3FM, Q-Music zijn allemaal stations met top 5 beoordelingen als het gaat om Ochtendshows, Nu is het aan Veronica de beurt om enigzins in die top 5 te komen, wat ongetwijfeld gaat lukken. Er werkt daar een Team in de Ochtend waar je U tegen mag zeggen.

    TIP : Ga eens luisteren in de Ochtend naar MogguhRick, mischien snapt het HBO niveau hier ook eens waar over gepraat wordt

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>