Erik de Zwart gaat horizontaal in het weekend

Erik de Zwart doet het goed bij de luisteraars van Radio Veronica. Daarom gaat hij ‘horizontaal’. Vanaf 8 februari 2009 presenteert De Zwart niet alleen op zaterdag, maar nu ook op zondagmiddag het ‘Veronica Top 40 Hitdossier’. De ‘nationale zaterdagmiddaggebeurtenis’, zoals Erik de Zwart het programma zelf noemt, is sinds 6 september 2008 iedere zaterdag te horen op Veronica en wordt op zondagavond herhaald. Nu promoveert De Zwart met zijn programma naar een tweede ‘verse’ uitzending per week en om de herkenbaarheid er een beetje in te houden, wordt de show in het weekend horizontaal geprogrammeerd.

In ‘Veronica Top 40 Dossier’ passeren Top 40-lijsten uit de jaren ’80 en ’90 de revue. Met ingang van 8 februari is het programma van De Zwart ook op zondag tussen 15:00 en 18:00 uur te horen op Radio Veronica. Erik besloot om in het weekend horizontaal te gaan met het ‘Veronica Top 40 Hitdossier’ door de vele positieve reacties op het programma die hij wekelijks ontvangt van luisteraars.

De Zwart: “Ik ben blij dat ik horizontaal kan, lekker relaxed en gestrekt het weekend door, ha,ha! Maar zonder dollen; het is erg leuk om op zaterdag- en zondagmiddag dit programma met de oude Top 40′s uit 80′s en 90′s te presenteren. En hierdoor kan ik nog meer hits laten horen!

Het ‘Veronica Top 40 Dossier’ is tevens iedere week beschikbaar als podcast. De wijzigingen in het weekend en het nieuwe ochtendprogramma van Rick van Velthuysen op Veronica, hebben ook gevolgen voor de programmering van de zender. Colins Banks gaat de weekendversie van ‘Ook Goeimorgen’ presenteren en zijn voorganger bij dat programma, Jules van Hest, komt niet meer voor in de programmering van Veronica.

Zie ook:
- Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug
- Veronica Top 40 Hitdossier nu ook als podcast
- Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica
- Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow
- Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica

Lees ook:Veronica Top 40 Hitdossier nu ook als podcast
Lees ook:Erik de Zwart terug als dj op de radio
Lees ook:Dé zaterdagmiddag-gebeurtenis is terug!
Lees ook:Erik de Zwart maandag te gast bij ‘Insite’
Lees ook:Erik de Zwart blijft bij Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>