Q-music bundelt social media

Hyves, Twitter, Facebook, Netlog, LinkedIn. Er zijn veel verschillende social mediasites, maar hoe kun je de krachten daarvan bundelen? 3FM lanceerde vorige maand al Social Radio waarbij de interactie tussen luisteraars en dj’s op één pagina samengebracht wordt. Nu bundelt ook Q-music de mogelijkheden van diverse social media, maar dan op een andere manier.

Voortaan is het mogelijk om met je Hyves, Facebook of Twitter account te reageren op de blogberichten op Q-music.nl.

Als je een reactie wilt achterlaten, kom je in een beveiligd inlogscherm van het door jou gekozen sociale netwerk waar je jouw naam en wachtwoord invoert. Als je dat gedaan hebt, ben je ingelogd en kun je een reactie achterlaten.

De reactie verschijnt direct met  je eigen profielfoto en een klein pictogram van het gekozen sociale netwerk. Doordat je foto bij de reactie komt te staan, krijgen de bezoekers een gezicht. En dat is ook wel eens leuk, in plaats van de vaak anonieme reacties op internet.

Lees ook:Facebook en radiozenders: 3FM op één
Lees ook:3FM lanceert Social Radio
Lees ook:Radiozenders voeren lijst Social Media Monitor aan
Lees ook:Radio 538 lanceert 538gemist.nl
Lees ook:3FM meet populariteit Serious Talent met social media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>