Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock

Adam CurryNa 500 afleveringen van Jensen! op tv zijn alle gasten al één of meerdere keren langs geweest. Donderdagavond waren Patricia Paay en haar man Adam Curry bij Robert Jensen te gast op de rode bank. Zappend ging ik aan het programma voorbij, want wat hebben die gasten nu voor nieuws te vertellen? Nou… Adam Curry maakte bekend dat hij terugkomt op de Nederlandse radio. Vanaf 12 mei zal hij te horen zijn op Arrow.

De 43-jarige Curry maakte halverwege de jaren tachtig samen met Jeroen van Inkel het programma 'Curry & Van Inkel'. Toen Curry in 1987 naar New York vertrok om voor MTV te gaan werken, kwam een einde aan het volgens velen legendarische radioprogramma. Ik heb die radiotijd nooit bewust meegemaakt, maar het lijkt er nu sterk op dat Adam Curry terugkomt op de radio. Tijd voor een herkansing dus.

Curry zal vanaf maandag 12 mei 2008 te horen zijn op Arrow Classic Rock. Daar zal hij de ochtendshow gaan presenteren, samen met Alexander Stevens (een bekende stem van Veronica TV). Aangezien Adam Curry momenteel in het Engelse Guildford woont, zal hij de show vanuit daar gaan maken. Want zo zegt Curry in zijn podcast 'Daily Source Code' (no. 753): "And of course I'm not gonna go living in The Netherlands". En dus zal de verbinding tussen Engeland en Nederland verlopen via digitale ISDN-codec-lijn.

Momenteel presenteert Rinse Blanksma nog de ochtendshow (06:00 tot 10:00 uur) op Arrow Classic Rock.

Luister hier ook het fragment uit Curry's podcast waarin hij praat over de voorbereidingen voor de ochtendshow:

Bron fragment: Daily Source Code

Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Overpeinzingen: Adam op Arrow
Lees ook:Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio
Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Actie tegen Adam op Arrow

85 Reacties // Reageer

85 thoughts on “Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock

  1. Michael

    Zo weer een leuk nieuwtje opgepikt toch. ”My secret project” in de podcast ook. Ik dacht trouwens dat Curry met z’n gezin net over de Nederlandse grens in België woonde, na de Amsterdamse grachten ontvlucht te zijn. Ook al niet meer dus (en ook nieuws haha).

      /   Reply  / 
  2. riki

    Zeker opvallend nieuws. :)

    Alexander Stevens en Adam zijn ook geen onbekende van elkaar. Samen hebben ze (plus Michiel Veenstra) een jaar land de ochtendshow op Radio Veronica gepresenteerd. (2003/2004)
    Ben wel benietuwd hoe dit zal gaan klinken. Curry vanuit Engeland en Stevens vanuit Nederland… (?)

      /   Reply  / 
  3. Jesper

    Fijn dat Alexander Stevens ook weer op de radio te horen zal zijn. Ik luisterde nog wel eens naar hem toen hij nog bij Radio 10 Gold zat en vond het altijd lekker klinken!

    Van Curry op de radio kan ik me niks herinneren, ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  4. Peter

    Pfff, stomme fout van Arrow… Niet nog een ouwehoershow in de ochtend erbij alsjeblieft… Daar zijn er al genoeg van!

      /   Reply  / 
  5. lulletje

    nee he eerst die platice pop Patricia Paay op de buis
    en nu de duivel Adam Curry op de radio
    hoe slecht kan gaanmet onze media dat ze hun nodig hebben
    geen haan die boeid dat die 2 losers weer in Nederland werken

      /   Reply  / 
  6. lulletje

    Curry opzouten en neem je oplaas pop Patricia Paay ook weer mee terug

      /   Reply  / 
  7. Jorn

    He lulletje, houd het een beetje netjes! Laat Adam eerst maar eens zijn gang gaan op de radio, dan kun je daarna oordelen over het programma, zonder direct zijn vrouw er bij te betrekken.

      /   Reply  / 
  8. monique

    Echt jammer hoor, dat ze Curry in huis gehaald hebben. Inderdaad nog meer slap geouwehoer op de radio. Dacht ik eigenlijk een radiostation gevonden te hebben met geen oeverloos gepraat van zogenaamde populaire DJ’s die zichzelf zo graag horen praten. Helaas!!!! Dan maar weer op zoek naar een ander station.

      /   Reply  / 
  9. Paul vermeer

    Wat doet deze man op arrow met zijn slappe oh programma, beetje jammer dat een vroegere klasse zender als Arrow zich hier voor leent,Curry hoort hier niet thuis maar op 538 of Q!!!!

    Bij mij gaat Arrow voortaan uit tot 10 uur!

      /   Reply  / 
  10. Gerard

    De kracht van Arrow was altijd : veel muziek, weinig woorden.
    Toen men van AM naar FM ging kwam daar al een kleine wijziging in.
    Ook kwamen er reclameblokken, o.a. noodzakelijk om de salarissen van de DJ’s te betalen.
    Maar nu is het in de ochtend helemaal fout.
    Soms minuten lang slap geouweh…
    Arrow : dit gaat je vele trouwe luisteraars kosten !!!

      /   Reply  / 
  11. Gieuw

    Hoe kan arrow dit nou doen??? Nu nog neem ik de moeite om om 10 uur arrow weer aan te zetten maar straks doet niemand dat meer en blijft arrow heel de dag uit.

      /   Reply  / 
  12. Rob Brienne

    Arrow-fans hebben geen behoefte aan nitwit-gezwam van Curry. Hoorde ‘m gisteren uitleggen dat Neville Chamberlain -door Curry hardnekkig uitgesproken als “tjeemberlin”- een (amerikaanse?!?!?) senator was die het 2 dagen voor de 2e wereldoorlog met Hitler op ‘n akkoordje wilde gooien. Elke voorbijganger daar in Engeland kan je vertellen hoe ‘t zat met de Engelse Prime Minister van 1937 tot 1940, Adam….
    Doe mij maar gewoon Rock, zoals je mag verwachten van een Rockzender, want dit is echt fout.

      /   Reply  / 
  13. Stijn

    Zelfmoordpoging van Arrow?
    Kappen voordat het te laat is!

      /   Reply  / 
  14. Stijn

    Kan iemand me vertellen waarom Gerry Jungen eigenlijk het veld moest ruimen? Die maakte tenminste een ochtendshow waarvoor je op Arow afstemde. Wat mij betreft: direct terughalen!

      /   Reply  / 
  15. Michiel

    Inderdaad, als ik slap geouwehoer wil horen ‘s ochtends op weg naar m’n werk, heb ik al genoeg stations waaruit ik kan kiezen. Jammer dat daar Arrow daar nu ook bij hoort….

      /   Reply  / 
  16. Stijn

    Precies!

      /   Reply  / 
  17. bert

    Was ik al niet blij met Manuela Kemp (voegt echt niks toe) hoor ik opeens Adam Curry op Arrow. Tjongejonge,wat een gewauwel en wat een geneuzel.Kan ik net zo goed naar Giel Beelen of Edwin Evers gaan luisteren.Deze vallen in de zelfde categorie. Hier zit ik echt niet op te wachten.Is er eindelijk een rockzender zonder d.j’s(mensen die echt niks kunnen),gaan ze hun eigen graf graven. Beter omdopen tot Arrow Classic Geneuzel.

      /   Reply  / 
  18. René

    Ik ben blij, dat ik niet de enige ben, die hiervan baalt!
    Die Curry voegt echt helemaal niets toe. De onderwerpen zijn niet interessant, ze worden niet leuk gebracht en het duurt allemaal zooooo lang. Hij maakt eindeloze lulverhalen van doodsaaie onderwerpen die niemand interesseren.
    Draai toch gewoon muziek en geef je geld niet uit aan zo’n over het paard getilde dj.
    Ik neem inmiddels weer cd’s mee voor in de auto.

      /   Reply  / 
  19. Ronald

    Adam opzouten bij Arrow. Ik luister graag naar nieuws op de radio, maar daar heb ik radio 1 en BNR voor gevonden. Dagelijks zit ik 1.5 uur in de auto en wil naast de genoemde nieuwsradio gewoon lekkere rockplaatjes horen. Maanden luister ik al naar Arrow in de ochtend, nu met Curry luister ik liever de herhalingen op radio 1 of BNR. Echt jammer.

      /   Reply  / 
  20. gerard

    Curry is best te pruimen.

      /   Reply  / 
  21. Vermeer

    Ze haddeb beide beter naar 538 of radio 3 kunnen gaan daar zijn ze ouwehoer radio gewend , op Arrow horen ze absoluut niet thuis !!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  22. Hunter

    Slechte zaak en ben het met anderen eens dat dit wl een zelfmoordpoging van Arrow moet zijn. Het is overigens erg jammer dat Arrow zelf hier niet op reageert , ik neem aan dat ze toch graag luisteraars willen houden op hun zender waar de cijfers al zakten toen men op Fm ging………

      /   Reply  / 
  23. Diny

    Ik ben al jarenlang een fervent luisteraar van Arrow, maar daar is helaas sinds een paar weken geleden een eind aan gekomen. Voor mij was er maar een zender, maar daar is in de ochtend tot 10:00 uur een nieuwe zender bijgekomen nl. City FM. Helaas verplicht Arrow mij om te switchen en dat komt alleen maar door dat nieuwe programma in de ochtend.
    Ik erger me dood aan die Curry, die halve amerikaan die denkt in zijn studio(huis) in Zuidwest London (hoe vaak hoor je dat niet op de radio?) de wereld van Nederland wel eens zal gaan verbeteren. Laat hem alseblieft zijn kop houden. Hij zal het fileprobleem oplossen, de busstakingen en weet ik veel wat nog meer, want toen ben ik afgehaakt. Laat hem svp ergens op een andere commerciele zender zijn gezwam houden zodat wij er geen last van hebben. Ik vond Arrow juist zo prettig omdat er niet tussendoor onzinnig gekletst werd, maar daar is helaas verandering in gekomen en daar baal ik stevig van

      /   Reply  / 
  24. Hunter

    Volgens mij gaat het hoog tijd worden voor een anti Curry (alleen nog op een frikandel)handtekeningen aktie om hem van Arrow af te krijgen, misschien word de directie van Arrow dan wakker….. reageer!!!!!

      /   Reply  / 
  25. frederieke

    Vreselijk jammer dat hij er nu zit. Er hoeft van mij eigenlijk niemand te zitten, gewoon alleen muziek… Maar het lijkt erop dat dit voor Curry alleen een soort uitlaatklep is voor zijn zogenaamde intelligentie visie op allerlei zaken. Zo vind ik er niks aan om hele tijd naar zijn politieke gewauwel te luisteren, en af en toe ook nog zijn ‘vrouwtje’ tussendoor te horen.

      /   Reply  / 
  26. Hunter

    OK zie hier en petitie .. teken en geeft de url door aan vrienden buren en verdere Curry haters http://www.axci.nl/?ln=ned&id=2069.

    Misschien kunnen we zo iets bereiken en kunnen we hopelijk lange lijst doorsturen naar Arrow.

      /   Reply  / 
  27. Vermeer

    OK zie hier en petitie .. teken en geeft de url door aan vrienden buren en verdere Curry haters http://www.axci.nl/?ln=ned&id=2069.

    Misschien kunnen we zo iets bereiken en kunnen we hopelijk lange lijst doorsturen naar Arrow.

      /   Reply  / 
  28. Cees

    Heel goed dat kritische programma van Adam Curry.
    Eindelijk eens goede kritische radio.
    En er blijft nog genoeg goede muziek over op Arrow Classic Rock.

      /   Reply  / 
  29. Cees

    heel goede informatieve show van Adam .

      /   Reply  / 
  30. Eamel

    Helemaal mee eens. Dat onzinnige gelul van die man. Ik wil muziek. Dus voor 10 uur maar naar een andere zender. Komt er nog meer van die shit op arrow, dan maar nooit meer luisteren.

      /   Reply  / 
  31. loek

    waar andere praten draaien wij platen!
    was de leus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  32. Yvon

    Arrow, mijn station…
    … om lekker op te staan…. Arrow in mijn auto… Arrow om lekker thuis te komen… Arrow om lekker in te slapen… Helemaal fijn! … DACHT ik….
    Maar sinds Adam Curry op dit station geland is, heb ik iedere morgen een enorm KOTSGEVGOEL bij het ontwaken… in mijn auto naar mijn werk… moet de radio zo snel mogelijk uit en luister ik dus NIET MEER! (en op de rest van de staions is ook niet veel soeps te beleven)
    GATVERDAMME, wat een STILTE als de radio uit is!
    WEG MET CURRY!!! wat moet die ijdele ‘k hoor mezelf zo graag gozer’ op zo’n fijn station? Hij VLOEKT bij het mooie Arrow imago en waar is ‘onze’ goeie ouwe muziek?
    Dan maar geen Arrow aan…? DIT KAN TOCH NIET!!! Laatdie Curry lekker de oversteek weer maken en vooral VER WEG BLIJVEN!!!

    Een ZEER teleurgestelde ex-Arrow luisteraar (tot nader order… want ik mag toch wel hopen dat jullie verstandig worden en Curry SNEL de laan wijzen!)

      /   Reply  / 
  33. Hans

    Arrow brengt rockmuziek van vroegere tijden. Om nou een DJ te brengen van vroegere tijden met oeverloos dom geleuter, is een m.i. zeer domme zet van Arrow classic rock. Op mijn werk is de zender verdwenen,nml geen zin om steeds de zender na 10 uur terug te zoeken.

      /   Reply  / 
  34. Tom

    Dacht dat Curry normaal in een flesje zat. Die kan je ook weg gooien als het verrot is. Helaas met de Arrow Curry niet. Is net kaugom, blijft maar plakken en iedereen vind het vervelend.
    Zo snel mogelijk weg. Heb nu city fm op staan. Een stuk beter dan dat ge*** van Adam.
    Hoop dat ze het snel inzien bij Arrow, anders gaat deze zender uit m’n ingestelde programma lijst in de auto en thuis.

    Zou erg zonde zijn van zo’n (voorheen) goede zender.

    Tom

      /   Reply  / 
  35. eelco

    ik was een trouwe luisteraar van arrows maar sinds die sukkel er smorgens zit ben ik afgehaakt ik zet mijn mp3 maar weer aan

      /   Reply  / 
  36. pauline

    Dacht dat het aan mij lag , maar het ligt aan Curry.
    Zonde van de mooie muziek.
    Ik ga ook maar eens kijken of nl. City FM
    wat is.

      /   Reply  / 
  37. Martin Baas

    Adam Curry hoort niet thuis op Arrow Classic Rock. Met zijn programma doet hij de formule geweld aan. Hij kletst door de muziek heen. Hij praat en praat, waar een maand geleden goede platen werden gedraaid.

    Los van de inhoud, die nergens over gaat, stoppen met deze nieuwe formule.

    Martin Baas

      /   Reply  / 
  38. Roel

    ben niet zo van het met z’n allen iemand neer willen halen, maar dat Adam Curry zijn oeverloze onzinpraatjes mag vertellen vind ik toch wel héél jammer.

    Het is (was) de kracht van Arrow dat ze voornamelijk muziek draaiden. Dat er reclame tussen zit snap ik, de file vermelding snap ik ook nog een beetje, maar die semi-intellectuele politieke prietpraat van iemand die al twintig jaar niet meer in Nederland woont en dit nu ook nog presenteert vanuit een ander land is toch wel héééél erg jammer.

    Het woord jammer is hier vooral aan de orde. Het is nergens voor nodig, Curry vraagt hier vast ook veel geld voor en het kost Arrow ook nog een keer luisteraars.

    Hopen dat ze weer op de oude voet verder gaan en als ze dan persé een dj willen laat deze dan over de muziek praten en niet langer dan een minuut per keer.

      /   Reply  / 
  39. hennie

    Na jaren met veel plezier naar Arrow geluisterd te hebben en genoten van prima muziek en weinig geouwehoer zitten we nu met Adam Curry opgescheept om aan te horen hoe goed hij het prive voor mekaar heeft met zijn privejet.
    We willen muziek horen en geen gezeik anders stap ik over op City-FM waar naar mijn zin al ook al teveel op gepraat wordt.
    Kortom niet lullen maar rock draaien

      /   Reply  / 
  40. Tina

    Beste luitjes, ik zou zeggen… stuur je reatie ook naar Arrow zelf via kopje ‘wie zijn wij’ en contact. Ze moeten WAKKER worden daar! Wake up!

      /   Reply  / 
  41. Hans

    Op de Arrow site staat letterlijk:

    “Arrow staat voor no-nonsense, geen spelletjes en beperkte, relevante presentatie.”

    Dat geldt bepaald niet voor het programma van de zwetser Curry. Wat een waardeloos programma! Ik luister nu ‘s ochtends niet meer naar Arrow, helaas, en dat geldt voor vele anderen. Dit kost Arrow veel luisteraars! Zijn opgeblazen 538-dj-stemgeluid met bewust amerikaanse tongval, die flauwe sidekicks… dit hoort op 538 thuis, niet op MIJN Arrow!
    Afgezien van zijn haperende spraak en veel ge-eeuhh eeuuhh, eh eeuhh…
    Het is nog niet te laat… haal al die trouwe luisteraars terug. Curry hoort niet op Arrow thuis!
    Foutje, kan gebeuren… maar is nog te herstellen!

      /   Reply  / 
  42. Ton Plekkenpol

    Lieve mensen, ik schrik van de boze reactie over Curry op Arrow Classic Rock. De enige frustratie die ik heb is, dat Curry nooit contact met ons heeft opgenomen. Wij runnen een Europese Renaissance Groep. Curry is onze grootste ambassadeur. Maar dat weet ie zelf nog niet. Luister eens naar hem. Ontwaak. Mensen die Curry niet willen horen, zijn nog niet wakker maar willen juist in het huidige systeem worden meegevoerd in een eindeloze roes. Een roes die leidt naar nog meer verslaving, nog meer manipulatie van de overheid en uiteindelijk steeds minder vrijheid voor mensen. Laten we de vrijheid koesteren. Probeer eens vrij uit te denken, zonder stoplichten in je hoofd of ziekmakende manipulaties van de overheid of de media. “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht”. Aan Curry zal het niet liggen. Hij doorbreekt het systeem. Hij geeft ons een kans. Wat doen wij ermee? En commentaar alleen is niet genoeg. Geef oplossingen!

      /   Reply  / 
  43. eelco

    Adam Curry denkt dat overal iets achter schuilt wat niet klopt. Dat is goed moet ie zelf weten. Maar bottomline is Arrow is een muziekzender. Ik geef helemaal niets om zijn kijk op de wereld. Niet Lullen Curry maar gewoon opzouten

      /   Reply  / 
  44. Ton Plekkenpol

    Beste Dick, er is zelfs meer dan Bilderberg alleen. Het is alleen nodig dat ergens mensen met inzicht gaan ZENDEN. Publieke zenders zouden dit eigenlijk moeten oppakken. Maar het feit dat Rijkswaterstaat van mening is dat Curry te kritisch is, bewijst mede dat er iets mis is. MOET DAT DAN OP ARROW? Curry noemt ARROWHEADS. Ik stond ooit, toen ik nog lang haar had op de Mi Amigo. Radio Caroline, love peace and good music. We deden exact hetzelfde in die tijd, in de toenmalige trend. We waren vrij. Niet verslaafd aan een systeem. Niemand zeurde over wat we deden. We deelden. En Dick, het gaat al gauw over conspiracy. Maar meer nog gaat het over de WIL van de mensen om inzicht te krijgen. En wie dat niet wil, kan altijd nog beter naar 100% NL luisteren. Gezellie op de drums, klinkt bijna net als Rockmuziek. Of Sky Radio. Of Radio 1, de zender voor het behoud van Het Systeem. Kom tot inzicht of zet Curry uit. Tijden veranderen. Het is tijd om kleur te bekennen. En tot slot… ik ben eigenlijk helemaal geen blogger… Blijf alsjeblieft ‘beschaafd. Ik maak me werkelijk bos over die domme uitlatingen over -bijvoorbeeld- Patricia Paay. Oorlogen zijn begonnen omdat mensen geen respect meer voor elkaar hadden. Iemands privé situatie er bij halen is ongelooflijk hufterig. Bovendien kent niemand haar. Als ik zo openlijk zou discussieren als Curry, zou ik het bijzonder lastig vinden als mijn familie er in getrokken werd. Maarja, roept iedereen dan op z’n Nederlands: “Dat krijg je als je met je kop boven het maaiveld uit komt.”. Goed dan. Misschien is Curry wel de laatste die dat zo doet. Kunnen we daarna verder slapen.
    Sorry, ik lijkt teveel op hem denk ik, ik kan me net zo boos maken. Alleen kan ik dat niet met hem delen. Heel rot. En jij was gewoon beschaafd met je opmerking over Bilderberg. Niets mis mee. Kom gewoon eens bij de Renaissance Groep. Laten we kennis en ervaring delen. En als Curry wat wil met Rijkswaterstaat… DAAR ZIJN MENSEN ZOALS WIJ / ZOALS HIJ die ZEKER praten. Curry hoeft dat alleen maar te vragen.
    Tis dat ik geen joints rook. Daar benijd ik Curry om. Ik maak me minstens zo boos. Na die opmerking over Patricia Paay zou ik die joints opgevreten hebben van nijd. Wat een land. MAG IK WEG. Okee. Flink blijven. Trots zijn. Nederland is best beschaafd. Toch? Dick, sorry, ik ben aan het rondslaan, maar niet naar jou. Je helpt de discussie juist op weg. Dank daarvoor. Laten we eens inhoudelijk denken over Nederland. En laat de rest alsjeblieft op de trom PET gaan spelen.
    Ton

      /   Reply  / 
  45. Ilbianco

    Curry op Arrow, zo snel mogelijk mee kappen, is niet om aan te horen, echt vreselijk! Op dit tijdstip willen we toch gewoon muziek en zeker niet iemand die zichzelf zo graag mag horen praten. Ik luister al niet meer….

      /   Reply  / 
  46. Bas

    Ik heb mezelf vanmorgen in de auto nog eens gedwongen om naar de heer Curry te luisteren (af en toe zap je er ‘s morgens nog eens per ongeluk heen).
    WAT EEN ELLENDE.
    Het is natuurlijk al een drama dat die pratende pruik aan een stuk door wauwelt en dus geen ruimte voor muziek laat. Maar dan het niveau. Allemachtig wat een pretentieuze populistische onzin. Hij denkt werkelijk dat ie overal verstand van heeft omdat ie vroeger wat geld verdient heeft met onbenullige internet-bedrijfjes.
    Arrow, voor het te laat is, WEG MET DIE MALLOOT! Zo, dat lucht op.

      /   Reply  / 
  47. Dirk J. Uittenbogaard

    Korte boodschap:

    Als Arrow Classic Rock wil overleven … DAN MOET ADAM CURRY WEG … VOORGOED !!!

    Dirk

      /   Reply  / 
  48. ben

    Al vele jaren luister(de) ik 10 tot 12 uur per dag (6 tot 7 dagen per week) naar Arrow. ‘s morgens om 6 uur in de auto, van 7 tot 4 op m’n werk en ‘s avonds thuis in de schuur tijdens het klussen. Daar is helaas ‘n eind aan gekomen, je kon het kwaliteitsverlies de laatste maanden al goed merken, eerst met het vertrek van Gerry Jungen, en daarna met steeds meer dj’s, waarvan Curry toch wel ‘n triest dieptepunt is. “Wil je geen flauwekul, geen spelletjes en geen hip-hop of R&B?” was ‘n Arrow-leus waar ik me volledig bij aansloot. De flauwekul is er al zeer uitgebreid, de spelletjes nu ook al (“raad je plaatje-plaatje”, dat verzin je toch niet), het wachten is dus nu op hip-hop en R&B. Jammer, na al die jaren haak ik af. Wie heeft er nog ‘n alternatief? ‘n zender zoals Arrow tot 1 jaar geleden was?
    ik luister nu naar City.fm maar die hebben volgens mij ‘n zeer kleine discotheek, want na 1 dag hoor je alweer dezelfde platen.

      /   Reply  / 
  49. niels

    meld ja aan als lid, en nodig zoveel mogelijk vrienden uit !!!
    Op deze manier kunnen we in ieder geval laten zien hoeveel mensen Curry in ieder geval niet “leuk” vinden op de radio.

    http://adamwegbijarrow.hyves.nl/

    Alvast bedankt!

      /   Reply  / 
  50. Fred

    Ik hoorde net van iemand die het opgebracht had om Curry te luisteren dat hij zich al aan het indekken is voor zijn vertrek. Hij beweert namelijk de enige te zijn in Nederland die Conspiracy Theories durft te bespreken (9/11, Octopus, illuminati en de Bilderbergroep). Om vervolgens te besluiten met ‘Als ik (adam curry) van de Radio moet komt dat doordat ik me uitspreek over 9/11!’

    Mwahahahahahahahahahaha

    Om Smashmouth te quoten “she was looking kind of dumb with her finger and her thumb in the shape of an “L” on her forehead”

      /   Reply  / 
  51. Ton Plekkenpol

    Zo’n lachende Fred ken ik! Mijn grootvader, oud verzetsman, liet een dagboek na. Daar beschreef hij hoe ene Fred zich rot gelachen had over het idee dat de Duitsers ons land zouden binnenvallen. Fred had een lachstuip gehad. Het idee! Complot theorie. Jahoor. Er waren goede afspraken. De overheid zei dat we rustig konden slapen. Lachende Fred was Jood overigens. Hij is afgevoerd naar een concentratiekamp. Onduidelijk is welk kamp dat was. En we weten ook niet of hij toen nog lachte. Hij heeft het nooit meer kunnen toelichten.

      /   Reply  / 
  52. Jasper van den Burg

    Ook ik hoor gelukkig bij de tegenstanders van Adam Curry’s gelul op Arrow. Net zoals ieder persoon met gezond verstand. Getuige bovenstaande reactie zijn er genoeg mensen met gezond verstand. Laat dat nou ook nog bij Arrow doordringen.

      /   Reply  / 
  53. Ed

    Eindelijk eens iemand die de ballen heeft om de grootse leugen aller tijden,die door iedereen in de media wordt doodgezwegen, durft te behandelen. Kan merken dat Curry zich er echt in heeft verdiept.

    Ga zo door……….
    p.s. Alleen maar muziek draaien de hele dag?
    Blijf je zo simpel bij!

      /   Reply  / 
  54. Ton Plekkenpol

    Gelukkig! Ed, je bent met slechts weinigen. Er zijn in Nederland teveel simpele mensen met een IQ van onder de 120. Mensen die zo fel op Curry reageren zijn in tijden van crisis degenen die of reddeloos verloren zijn en gillend rondrennen als een kip zonder kop of enig strategisch benul, of ze zijn juist degenen die de kant van de meerderheid kiest. Ook als dat juist de foute kant is. In dat opzicht is de meerderheid van Nederland onbetrouwbaar.

      /   Reply  / 
  55. Har

    Curry is echt te dom om te poepen, haal die gozer aub zsm van de radio af!

      /   Reply  / 
  56. eelco

    beste ton ik zou graag weten wat jou IQ is, volgens mij ook niet al te hoog. Arrow is een MUZIEKZENDER!! Daar hoort muziek op gedraait te worden…… Adam Curry moet een eigen radiostation beginnen, dan kan hij daar de hele dag de betweter uit gaan hangen.

      /   Reply  / 
  57. Peter

    Oei Eelco, door mega-spelfouten in je reactie maak je zelf ook geen snuggere indruk… ;-)
    Maar troost je: volgens de BNN IQ Test heb ik een IQ van 141 en ik vind de ochtendshow van Curry op Arrow te kansloos voor woorden… Wat een onzin kraamt die man uit. Wannabe-intellectueel, dat is Adam in a nutshell.

      /   Reply  / 
  58. Robert

    Ongelooflijk wat een slap geouwehoer produceert die man! Doet gewoon pijn aan je oren om naar te luisteren. Dat ze zo’n leeghoofd een podium geven bij Arrow is onbegrijpelijk. Weg ermee en kwaliteitsmuziek voor in de plaats!

      /   Reply  / 
  59. Jan

    Vanaf heden tussen 06.00 en 10.00 uur. Voor mij geen Arrow meer.

      /   Reply  / 
  60. Edo

    Fly away, mr. Curry. Hier ben je niet op je plaats. En neem alsjeblíeft die taxichauffeur van je ook mee. Wij willen programmamakers a la Gerry Jungen op Arrow. Geen arrogant, betweterig, ZuidLondens (kótsmisselijk word ik daarvan!)yuppengelul, maar no-nonsense rock-dj’s die verstand van en passie voor rock hebben. Directie van Arrow, kom tot inkeer na alle bovenstaande afkeer! Of heeft Curry de zender soms van jullie gekocht?

      /   Reply  / 
  61. Ed

    Eindelijk in Nederland…
    Truth radio, er is al genoeg slaap-maar-verder-radio.

    Even vanmiddag:
    MM Magazine ncrv
    Klaas Drupsteen : Tuut, Ja zegt u het maar, maakt geld gelukkig? ( Over de jackpot van 25 miljoen, staatsloterij)
    Beller: Ja ik ben gehandicapt aan mijn gehoor.Ik zou het aan een goeddoel geven als ik het won.
    Klaas Drupsteen :Nou ja je hoeft het toch niet allemaal weg te geven?
    Beller:Nee ik zou het bijvoorbeeld gebruiken om Adam Curry’s advocaat te betalen om wat ie’gezegd heeft op Arrow radio, wat elke morgen te horen is.
    Klaas Drupsteen : Oh…..Wat heeft hij gezegd dan?
    Beller:Hij heeft gezegd dat 911 opnieuw onderzocht zou moeten worden!
    Klaas Drupsteen :Euh…ja dat wordt me te ingewikkeld hoor( break off) volgende beller?…………..

    Yeah thats the way baby,,,,Truth radio i’m loving it:-)

      /   Reply  / 
  62. Ed

    Nog ff dit:

    Radio by the people FOR THE PEOPLE.

    Ed de spacker.!!

    Curry your the best!

      /   Reply  / 
  63. Edo

    Ed, gebruik je soms medicijnen op zo?

      /   Reply  / 
  64. Stan

    Directie van Arrow,
    Haal Gerry Jungen a.s.ap. terug!
    Dit kan zo niet langer!!!!

      /   Reply  / 
  65. Wybren

    Ben het roerend eens met iedereen die deze vervelende zelfingenomen gnoom van de radio wil weren. Zonde van de zendtijd en zonde van het imago van arrow. En ik maar denken dat het geen praatzender was ….

      /   Reply  / 
  66. Bep

    Arrow, waar zijn jullie mee bezig? Dit kost jullie luistraars. Die Curry kletst niet alleen teveel, hij kraamt ook nog regelrechte onzin uit! Hij beweert gewoon stellig dingen die niet juist zijn. Langer dan 60 seconden daar naar luisteren houdt geen mens uit. Uiteindelijk zullen teleurgestelde luisteraars die graag goede muziek horen hiervoor helemaal Arrow niet meer aanzetten… Erg jammer dat deze zender op door zo’n stommiteit teloor gaat.

      /   Reply  / 
  67. Mark

    Ga zo door, vet kicken!

      /   Reply  / 
  68. Guus

    Adam Curry,tja … In de jaren 80 vernieuwend en populair met Curry en van Inkel op vrijdagavond. Toen wel leuk …
    Inmiddels zijn we dik 20 jaar verder en kan ik hetzelfde helaas niet zeggen over zijn radioprogramma op Arrow !
    Ik ben jaren geleden naar Arrow gaan luisteren vanwege de geweldige muziek en de gepassioneerde radiomakers van deze zender.
    Mensen met verstand van,en een passie voor goede muziek . Helaas lijkt het er op dat ook hier ”het grote geld” toeslaat en juist diezelfde mensen welke het station groot gemaakt hebben () nu systematisch verwijderd worden om plaats te maken voor a-muzikale leeghoofden als Curry !! Nog los van het gegeven of ik het wel of niet eens ben met zijn standpunten en denkwijzes ; als ik politieke discussies e.d. wil horen , stem ik wel af op Radio 1 of bijv. BNR Nieuwsradio !!!! Ik wil graag de oude Arrow terug , en bedenk wel,beste Directie van Arrow : De luisteraarsgroep welke je nu trekt zouden wel eens heel goed niet de meest trouwe kunnen blijken te zijn .Zij kiezen voor een programma dat niet langer onderscheidend is van de eenheidsworst en kunnen dus zo weer vertrekken naar een ander station !! Aangezien je dan dus inmiddels je ( voorheen )trouwe Arrows fans kwijt ben ,verlies je op deze manier je bestaansrecht !!! Veel succes verder !!()

      /   Reply  / 
  69. Rob

    Sinds Adam Curry op Arrow zit ben ik ´s-morgens overgestapt naar City FM.
    Daarnaast baal ik er ook van dat Bluesbox met Gerrie Jungen sinds vorig jaar uit de programmering is geschrapt. Ik ben een luisteraar van het eerste uur, maar de laatste maanden staat de zender vaker niet dan wel op Arrow!

      /   Reply  / 
  70. jan willem pronk

    gezien het volkomen terrechte wantrouwen naar alle overheden toe begrijp ik het in dit geval ook wel maar als je op de sites de naam van von daniken leest moet je oppassen dat je niet te ver word meegesleept in al te fantastische theorien, ik heb vroeger het één en ander van de man gelezen. overigens kan ik het zeer waarderen dat je de mensen weer allert maakt op zaken die men liever niet openbaar maakt zo als het belgische pedo-netwerk

      /   Reply  / 
  71. Joop

    Die oerstomme en onnozele sidekick vroeg of de zanger van de London Beat gay was. Lekker belangrijk! Dat je je hiervoor laten misbruiken zeg! Een domme opmerking maken, waar curry dan intelligent en bet-weterig op kan reageren…. het komt niet-spontaan, knullig en ingestudeerd over.

      /   Reply  / 
  72. maarten

    Ik dacht altijd dat Arrow het volgende format had; Weinig gelul en veel muziek.
    Nou losgelaten van het feit wat ik van Adam Curry vind ;( in de jaren 80 met van inkel samen hadden ze wel humor en schopten tegen heilige huisjes… daar vind ik niks van terug in zijn huidige show. Daarnaast draait hij in zijn ochtendshow veel ste weinig muziek.) lijkt me dat Arrow gekozen heeft voor
    een ochtendshow als veel in een dozijn alla 538 3fm Q radio etc etc…

    Voor radio luister ik nu via mijn winamp naar vooral amerikaanse format zenders met uitsluitend een bepaald soort muziek zoals blues rock latin etc zonder al te veel geklets.Of ik download podcastjes ervan op mijn mobiel. Als ik politiek nieuwsmatig op de hoogte gehouden wil worden lees ik de krant opiniebladen en radio tv uitzendingen.

    Sorry Arrow ; jullie zijn alweer een luisteraar kwijt. Jammer van een gemiste kans om je te onderscheiden van de hollandse mediabrij.

    Kink fm en zijn voorloper is de andere die een poos geleden ook al afgedaan heeft .

      /   Reply  / 
  73. maarten

    Ik was altijd een fan van Gerry Jungen.
    Veel verstand van zijn muziek. Veel muziek te luisteren. Ik denk dat zijn commentaar op verplichte play-lists en mediabeleid hem genekt hebben. Hij stond tenminste nog ergens voor.

    Ik hoop dat hij met het huidige snelle jongensbeleid nog aan de bak komt in huidig mediaklimaat.

    Wie weet waar we hem weer kunnen beluisteren??
    ;(

      /   Reply  / 
  74. Jeffrey de Wind

    Kemp is okay, Marisa is okay, Fred is okay, maar de beste van allemaal was Gerry Jungen. Ook ik hoop hem weer gauw ergens te horen. Over Curry kan ik (zowat kotsend) zeggen dat ik hem oeverloos irritant vind. Daar doen al die tegenblogs (vast en zeker van zijn hand) niks aan af. En de manier waarop hij die arme Eline dagelijks live kleineert, gaat werkelijk alle perken te buiten! Dien hem live van repliek, Eline, neem desnoods live ontslag, maar doe iets tegen die zelfingenomen ellendeling!

      /   Reply  / 
  75. paul

    Balen moet ik weer steeds naar een andere zender, vind af en toe iets zeggen niet erg maar het eindeloze gezaag van iemand die denkt dat ie alles beter weet is wel verschrikkelijk saai.

      /   Reply  / 
  76. Gerard Neefs

    “Nederland kom uit je verdoving” kwijlt die gnoom te pas en (vooral) te onpas. Juist HIJ die in staat blijkt een hele natie opnieuw in slaap te neuzelen. Kappen met die misselijke vent.

      /   Reply  / 
  77. Edo

    HIJ IS WEG!!! GEFELICITEERD ALLEMAAL!!!

      /   Reply  / 
  78. Edwin

    Na vier maanden zonder Arrow in de ochtend eindelijk weer genoten van Arrow zonder deze Amerikaanse egotripper.
    Arrow gefeliciteerd met dit besluit!

      /   Reply  / 
  79. Ron

    Yes! Na 4 maanden kan eindelijk Arrow classic rock weer aan in de auto! De Curry met zijn slap gelul is gewyberd, een goed besluit van Arrow. Ze hadden Curry in de eerste plaats nooit moeten inhuren, het heeft ze veel luisteraars gekost denk ik…

      /   Reply  / 
  80. Fred

    Wat een leuke verrassing vanochtend, even naar arrow gezapped voor het late verkeersbericht, en GEEN Adam!

    Klasse Arrow! Ik wordt weer luisteraar

      /   Reply  / 
  81. Wendy

    Adam Curry IS WEG!!! Bedankt Arrow dat je naar je fans luisterde!!!
    Zoooo blij dat ik weer naar mijn vertrouwde eigen radiostation kan luisteren!!!
    Helemaal JOTTUM!

      /   Reply  / 
  82. Tarquesh

    Wat een gemis, al kon ik niet luisteren naar de wake up call omdat ik dan al naar mijn werk ben. Ik ben altijd een enorme fan van Adam, Patricia, en Christina geweest.
    Een medebewoner is bijvoorbeeld helemaal geen fan van Adem, dus ook bij thuis mij zijn er verschillende meningen. Mister pop is weg bij Arrow mijn favoriete station. Om de muziek en juist ja het geen gepraat. Alleen 1 iemand mag het voor mij, en dat ik Adam Curry. Dat ze die Kemp maar eraf gooien, want dat zeurt teveel door de muziek heen.
    En het toeval wil dat er bij mij thuis juist een Kemp fan woont. Voor Adam komt alle publiciteit goed uit, dus geen
    probleem voor hem. Wish him big business money.

      /   Reply  / 
  83. Tarquesh

    ik kan langer dan 60 seconden naar Curry luisteren.
    Trouwens vind het niet erg van zijn ontslag want de mening van de meerderheid telt , GEWOON.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>