Drie dj’s Serious Request halverwege

logo srSerious Request 2014 van NPO 3FM is over de helft. De drie dj’s Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom hebben inmiddels 4.588.750,- euro opgehaald. In 2013 stond er rond deze tijd 4.328.242,- euro op de teller.

Gary Fomdeck, oftewel Gerard Ekdom, met het nummer ‘I’ll Be There This Christmas’ is de meest aangevraagde plaat van de maandag. Gevolgd door Claudia de Breij’s ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ en AronChupa met ‘I’m an Albatraoz’. Gerard Ekdom gaat z’n nummer dinsdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur live spelen in het Glazen Huis in Haarlem.

Tot kerstavond zamelen de dj’s geld in voor het Rode Kruis. Doel van dit jaar is: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Als je 3FM Serious Request wilt steunen, dan kan dat hier. Ook is er de veiling. NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes schakelde maandag in tijdens de uitzending en bood aan dat je een hapje en drankje kan komen doen in het Top 2000-café. Na afloop mag je ook nog een deel van het decor mee naar huis nemen.

Lees ook:1.125.334,- euro na één dag Glazen Huis
Lees ook:Tussenstand: inmiddels meer dan 3 miljoen voor Serious Request
Lees ook:2.402.675,- euro na twee dagen Serious Request
Lees ook:Serious Request 2014 is begonnen
Lees ook:Recordopbrengst voor Serious Request 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>