3FM-dj laat fan bellen met Tokio Hotel

De Duitse poprockband Tokio Hotel heeft ook in Nederland grote schare, trouwe fans. Het zijn fanatieke fans die de muziek van Tokio Hotel graag op de radio gedraaid willen hebben, maar na dat ene hitje ‘Monsoon’ uit 2007 is het niet echt tot veel airplay gekomen voor de band. Toch proberen de die hard fans middels grote ladingen sms’jes hun favoriete band gedraaid te krijgen. Nu is er komend weekend wat aandacht voor de band uit ons buurland…


Eén luisteraar mag namelijk in de radioshow van Bart Arens bellen met Tokio Hotel.

Fans

Toen ik na een workshop van Pierre Papa een bezoekje mocht brengen aan de studio van 3FM, zag ik dat de sms-inbox volliep met sms’jes van Tokio Hotel-fans, zonder dat er echt een aanleiding was voor berichten over de poprockers. Echte fans dus.

Toffe vragen

Voor die mensen is er wat om naar uit te kijken, want zondag 28 februari 2010 mag één luisteraar bellen met Tokio Hotel. Daarvoor zoekt 3FM-dj Bart Arens nog fans (en die zijn er volgens mij genoeg) die toffe vragen weten om te stellen aan de bandleden. Vragen doorsturen kan via deze site.

Het gesprek met Tokio Hotel is zondag te horen in de ‘Radioshow van Bart’ tussen 15:00 en 18:00 uur op 3FM.

Lees ook:Ook dit jaar komt het Q-hotel terug!
Lees ook:Word jij VIP-gast in het Q-hotel?
Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw
Lees ook:Rockband Stereo in Hotel 538
Lees ook:‘Hey DJ’ Martijn is Muijst Wanted voor 3FM-nightshift

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “3FM-dj laat fan bellen met Tokio Hotel

  1. Tino

    “Bill, ben je een man of een vrouw? Of er tussen in?”

      /   Reply  / 
  2. Ruben

    Weten hier misschien al mensen wat er gaat gebeuren met de nieuwe nachtprogrammering van 3FM?? Gaan er mensen weg of komen er weer mensen bij?? Er wordt al vol geroddeld namelijk!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>