Ook dit jaar komt het Q-hotel terug!

Binnenkort er even een paar dagen tussenuit? Meld je dan aan bij Q-music want in april gaat het Q-hotel weer open. Drie weekenden lang leggen de Q-dj’s de luisteraars in de watten in het vijf sterren NH Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam, inclusief optredens van bekende artiesten!

Het Q-hotel opent de deuren op drie weekenden in april: vrijdag 5 t/m zondag 7 april, vrijdag 12 t/m zondag 14 april en vrijdag 19 t/m zondag 21 april. Het Q-hotel is een zeer bijzonder hotel, want niemand minder dan de Q-music dj’s vervangen het personeel. Daarnaast komen in de bar van het hotel vele nationale en internationale artiesten optreden. Dit jaar komen onder andere Racoon, Matt Simons en Within Temptation. Mocht je niet in het hotel overnachten: niet getreurd. De bar is open voor iedereen.

Helaas is een kamer bemachtigen in het Q-hotel iets moeilijker dan zwaaien met je creditcard. Je kunt de kamers alleen maar winnen. Schrijf je hier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Lees ook:Q-dj’s veranderen in hotelpersoneel
Lees ook:Q-hotel is geopend! [Fotoverslag]
Lees ook:Het Q-hotel opent haar deuren
Lees ook:Word jij VIP-gast in het Q-hotel?
Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>