Rockband Stereo in Hotel 538

Radio 538 presenteert op zaterdag 17 oktober 2009 ‘Hotel 538′, dit keer met de rockband Stereo. Toegangskaarten zijn niet te koop, maar deze week alleen te winnen bij Radio 538. Luisteraars maken kans op de prijs door te bellen naar de studio als zij de oproep horen. De winnaars mogen ’s avonds met de bandleden van Stereo dineren, genieten van hun miniconcert, slapen in hetzelfde hotel en zien ze ’s ochtends weer aan het ontbijt in een 4-sterren hotel in Amersfoort.

De band Stereo werd samengesteld in het tv-programma ‘Rock Nation’ met presentatoren Edwin Jansen en Dennis Weening.

De bandleden: Astrid Kunst (zang), Daan Koch (gitaar), Jean-Baptiste Zablone (gitaar), Thijs Schrijnemakers (toetsen), Noah Smits (bas) en Stephan Beuving (drums) werden vorig jaar uit twintig zeer muzikale kandidaten geselecteerd voor Stereo. De uit het tv-programma voortgekomen band heeft met het nummer ‘Last Forever’ een top 10 hit gescoord in de Top 40.

Radio 538 en NH Hoteles presenteerden ‘Hotel 538′ vorig jaar voor het eerst. In juni was Alain Clark de eerste gast, in mei 2009 volgden de drie X-Factor finalisten en vorige maand logeerde Esmée Denters in Hotel 538. Het filmpje van de editie met Esmée in Rotterdam is hier te zien.

Lees ook:3FM-dj laat fan bellen met Tokio Hotel
Lees ook:Word jij VIP-gast in het Q-hotel?
Lees ook:Ook dit jaar komt het Q-hotel terug!
Lees ook:Q-hotel is geopend! [Fotoverslag]
Lees ook:Q-music dit weekend live vanuit de Oostenrijkse sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>