Radioactive headlines week 41

Lachen is gezond en helemaal nu de herfst er aan komt, want lachen doodt griepvirussen. Gelachen hebben ze bij Radio 3FM zeker ook gedaan bij het produceren van de 90s Request video waarin de DJ’s van de zender te zien zijn. De ‘mash up’ van de jaren 90 nummers werd speciaal gemaakt voor de 90s Request-week op 3FM die vorige week vrijdag begon. Toevallig (of niet?) herhaalde Radio Veronica afgelopen maandag de Top590 van de jaren 90.

De rest van week 41 stond voor een groot deel in het teken van geruchten rondom Giel Beelen en een eventuele overstap naar Radio 538. In de uitzending van het in juli opgenomen tv-programma Ranking The Stars deed Giel Beelen al een uitspraak over de hoogte van salarissen, daar doet hij het niet voor.

Gielen Beelen zorgde er zelf voor dat de geruchten rond hem blijven aanhouden. In het programma De Wereld Draait Door bevestigde hij de geruchten, ja… dat de geruchten er zijn. Verder ontkende Beelen bij DWDD niet dat het denkbaar is dat hij de VARA verlaat en overstapt naar 538. Luister zelf wat de woorden van Giel waren.

Deze week ook weer een actie van Q-music. In de ochtendshow van Jeroen van Inkel werd de Kaal Is Het Helemaal Bokaal uitgereikt. Over kaal gesproken, afgelopen woensdag was het HAKKÛH-dag bij Paul Rabbering. Zoals gemeld stond 3FM in het teken van de jaren 90 en dus kon het grootste fenomeen en hét exportproduct van Nederland sinds de tulp in de 17e eeuw, niet ontbreken: gabbermuziek. In de studio bij Paul Gabbering was daarom DJ Paul Elstak te gast.

Dan nog een wat treuriger bericht: Marco Borsato maakt de meeste Radio 2-luisteraars aan het het huilen. Tijdens de stemronde voor de Top2000 van 2006 heeft de radiozender van de gelegenheid gebruik gemaakt en de luisteraars gevraagd naar hun ‘favoriete’ tranentrekkers. Het nummer Papa van Stef Bos wekt de meeste emoties op en Marco Borsato is de artiest waarbij men het meest moet huilen.

De week werd voor Radio 538 positief afgesloten, want het radiostation tekende een nieuwe vijfjarige overeenkomst voor het uitzenden van de Top40.

Lees ook:Top 2000 van Radio 2 maakt emoties los
Lees ook:Huilen met de radio aan
Lees ook:Giel Beelen en 538: versprekingen of langdurige geruchten?
Lees ook:Giel Beelen op de fiets naar zijn werk [foto]
Lees ook:Giel Beelen gaat voor nog geen miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>