Vrouw neemt live op de radio ontslag

Het medium radio wordt zo eens in de zoveel tijd gebruikt of misbruikt voor zaken die er volgens het boekje eigenlijk niet op te horen moeten zijn. Zo weigerde eerder dit jaar een nieuwslezer om het weerbericht voor te lezen en vroeg een Nederlandse nieuwslezer zijn vriend live op de radio ten huwelijk. Ook Robbie Williams vroeg zijn geliefde op de radio om te trouwen, een huwelijksaanzoek, iets wat niet altijd gewaardeerd wordt… Een Noorse heeft afgelopen weekend ook iets opmerkelijks live op de radio gedaan.


De Noorse nieuwslezeres Pia Beate Pedersen voelde zich niet zo thuis bij haar werkgever. Ze baalde zo van de slechte werkomstandigheden dat ze live op de radio haar ontslag bekendmaakte.

“Aan het einde van deze radioshow ga ik iets akeligs doen”, vertelde Pia aan de luisteraars. Vervolgens weigerde ze het nieuws uit Oslo te brengen. Daarvoor in de plaats zei ze iets naars te gaan doen. Ze sprak haar frustratie uit over de werkomstandigheden bij de Noorse openbare omroep NRK.

De nieuwslezeres besloot met de woorden: “Nu heeft u wel geen nieuwsuitzending gekregen, maar er was toch geen nieuws te melden. Ik neem nu ontslag. Het ga u goed.”

Natuurlijk mag je de luisteraar nooit de dupe laten worden van je eigen frustraties, maar ik vind dit wel een stoere actie. Op deze manier heeft Pia toch de aandacht weten te vestigen op de in haar ogen slechte arbeidsomstandigheden bij de omroep. Alleen kan ze zelf niet meer profiteren van eventuele verbeteringen…

MEER OPMERKELIJKE RADIO:
-
Keiharde afwijzing huwelijksaanzoek op de radio
- Nieuwslezer weigert weerbericht voor te lezen
- Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio
- 3FM-nieuwslezer vraagt vriend ten huwelijk op radio

Lees ook:3FM-nieuwslezer vraagt vriend ten huwelijk op radio
Lees ook:Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:Bergen slipjes voor Robbie Williams
Lees ook:Laatste kaarten Robbie Williams te winnen bij Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>