3FM-nieuwslezer vraagt vriend ten huwelijk op radio

Nieuwslezers in populaire ochtend- en middagprogramma’s zijn allang geen aparte autoriteit op een eilandje meer, sterker nog, ze worden door de dj’s meer en meer betrokken bij de radioprogramma’s. Je moet er dan ook niet gek van opkijken wanneer een nieuwslezer zich zelf in het middelpunt van de aandacht zet. Zo vroeg Matijn Nijhuis dinsdagochtend wat extra zendtijd in het ochtendprogramma van Michiel Veenstra op 3FM. De nieuwslezer wilde namelijk zijn vriend ten huwelijk vragen.

Met een smoes werd Matijns vriend Bram gebeld. Hij zou een plaat aangevraagd hebben tijdens Serious Request en dat nummer zou Michiel Veenstra vanochtend draaien in Top Serious Request. Toen Bram echter in de uitzending kwam, bleek dat zijn vriend Matijn hem wat wilde vertellen, of beter gezegd: iets wilde vragen.

Op zijn website Matijn.nl schrijft de nieuwslezer dat het de bedoeling was dat zijn huwelijksaanzoek ‘heel stoer zou klinken, en reuzegrappig ook’. Uiteindelijk werd het, volgens de woorden van Matijn, ‘onbeholpen stotteren, met een trillipje ook nog’. Dat was ook wel een beetje te horen op de radio. Enigszins gespannen vroeg Matijn zijn vriend: ‘Heb je zin om met mij te trouwen?’.

Radio wordt wel vaker gebruikt om een huwelijksaanzoek te doen; eind november vroeg Robbie Williams zijn vriendin nog ten huwelijk. Dat niet ieder aanzoek succesvol is, bleek vorig jaar eveneens op 3FM. Een man die met de hulp van Giel Beelen en Paul-de Leeuw zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen, werd keihard afgewezen

Gelukkig voor Matijn Nijhuis beantwoordde Bram de vraag om te trouwen bevestigend. Het volledige huwelijksaanzoek van de nieuwslezer is hier te beluisteren (mp3).

ZIE OOK:
-
Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?
- Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio

Lees ook:Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio
Lees ook:Vrouw neemt live op de radio ontslag
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:Keiharde afwijzing huwelijksaanzoek op de radio
Lees ook:Mooie Radio: Het slechtste huwelijksaanzoek ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>