Laatste kaarten Robbie Williams te winnen bij Radio 538

Het is hem weer gelukt! Na lange tijd van afwezigheid in de hoogste regionen van de hitlijsten staat Robbie Williams weer eens op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. De zanger maakt zijn comeback met het liedje ‘Bodies’, afkomstig van zijn nieuwe album. Nog meer goed nieuws voor de fans van Robbie, want de zanger komt naar Nederland voor een exclusief optreden. Op woensdag 9 december 2009 treedt Williams op een nog onbekende locatie op en Radio 538 geeft daar de laatste kaarten voor weg.

Radio 538 van maandag 26 tot en met vrijdag 30 oktober, dag en nacht de laatste kaarten weg tijdens de ‘Robbie Williams Week’. Ook ontvangt iedere winnaar zijn nieuwe album ‘Reality Killed The Videostar’, die op 6 november uitkomt.

Deze hele week maken luisteraars kans op twee kaarten voor de secret showcase van Robbie Williams. Als zij een nummer van Robbie Williams horen, moeten zij zo snel mogelijk naar de studio bellen. Radio 538 VIP members maken vrijdag tijdens de Top 40 met Jeroen Nieuwenhuize ook nog kans op de hoofdprijs; de winnaar van daarvan gaat in de 538 Hummer Limo naar de locatie en krijgt na het optreden een hotelovernachting.

Lees ook:Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk op de radio
Lees ook:Robbie Williams op 1 in ‘Nummer 1 Top 101′
Lees ook:Bergen slipjes voor Robbie Williams
Lees ook:Veel aandacht voor Marco Borsato bij Radio 2 en 100% NL
Lees ook:Kink FM stuurt luisteraars naar Muse in Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>