Rapper Nelly gaat radio maken

Cornell Haynes, beter bekend onder zijn artiestennaam Nelly, heeft een leuk bijbaantje deze zomer. De rapper krijgt tijdelijk een eigen radioshow bij het radiostation Hot 104.1FM in de Amerikaanse stad St. Louis, Missouri. Op 11 augustus 2010 start Nelly met de middagshow op die zender. Hij vervangt daarmee elke werkdag van 15:00 tot 19:00 uur het programma van de zwangere dj Staci Static.

Nelly is geboren en opgegroeid in de St. Louis en heeft door zijn muzikale carrière de stad op de kaart gezet in de hip-hop community.

Het radiostation Hot 104.1FM is erg blij met de invalkracht. Zoals de Amerikanen het zo mooi kunnen zeggen, zijn de station manager Shawneen Thompson en de programmadirecteur Mickey Johnson “thrilled to bring St. Louis radio into the national spotlight by featuring the celebrity star power of Nelly”.

Het tijdelijke programma van de rapper zal de naam ‘Nelly Radio Show’ krijgen.

Lees ook:Giel Beelen vs. rapper Metz (filmpje)
Lees ook:Jingle ‘Good Morning’ ochtendshow Staverman staat online
Lees ook:Q-music-dj en Louis van Gaal fietsen voor goed doel
Lees ook:Kink FM verdwijnt per 1 oktober, Vereniging Veronica stopt financiering
Lees ook:Van Diemen Zuid naar SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>