Giel Beelen vs. rapper Metz (filmpje)

3FM-dj Giel Beelen is verwikkeld in een dis met rapper Metz. De artiest was afgelopen vrijdag te gast in het ochtendprogramma van Giel en mocht daar in ‘Opendeurbeleid’ kostbare zendtijd gebruiken om zijn kunsten te vertonen. De zes minuten die Metz kreeg vond de rapper niet genoeg en dat leidde tot een agressieve sfeer in de studio. De rapper gooide zelfs een koptelefoon tegen Giel Beelen aan en bedreigde de dj openlijk. Na afloop van de uitzending zette Metz een filmpje online waarin het leek alsof hij onheus bejegend werd door de 3FM-dj. De video was echter zo gemonteerd dat de vijf minuten promotie verwijderd was.

Giel Beelen zei woensdagochtend in zijn radioprogramma het volgende over het filmpje van de rapper: “Hij heeft een montage gemaakt van mijn hele slechte flauwe grappen, en dat hij ruim vijf minuten heeft lopen vertellen over zijn project, heeft hij eruit gelaten.

Zie hieronder de beelden van de live radiouitzending van Giel en vergelijk ze met de video van rapper Metz.

Lees ook:Halfnaakte Giel Beelen verwijderd van YouTube
Lees ook:Giel Beelen uit de kleren in afscheidsvideo Florent Luyckx
Lees ook:Promo video voor Giel Beelen (alles voor dé Ring)
Lees ook:Budget TV neemt dj’s 3FM in de zeik
Lees ook:In de collegebanken met Giel Beelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>