Giel Beelen ontvangt prijs voor ‘De Beste Singer-Songwriter’

3FM-dj Giel Beelen heeft een TV Beeld ontvangen voor zijn programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Het TV Beeld is een nieuwe TV prijs die wordt uitgereikt door een vakjury en vakgenoten.

Giel Beelen werd vanmorgen in zijn ochtendshow verrast door Boris van der Ham, juryvoorzitter. “Er zijn veel talentshows in Nederland, maar dit format heeft nieuwe talent opgeleverd. Maar er daarnaast ook voor gezorgd date r een nieuwe klap werd gegeven op talentshows, er is veel meer een niche gezocht. Er is veel meer in andere soorten muziek gaan zitten. Dat zijn de redenen dat jij genomineerd bent”, aldus de Van der Ham.

Beelen is erg blij met de prijs. In 2013 komt er een nieuwe serie van De Beste Singer-Songwriter. Inschrijven kan nog tot april. Sommige kandidaten van De Beste Singer-Songwriter 2012 zijn nog steeds regelmatig te horen op de Nederlandse radiozenders.

Het fragment van vanochtend terugluisteren kan hier.

Lees ook:Giel Beelen komt met tweede seizoen ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’
Lees ook:Muzikaal ontbijt met Singer-Songwriter Sundays
Lees ook:Giel Beelen slechtst geklede man van het jaar
Lees ook:Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’
Lees ook:Jim Vorwald met ‘Blijf je buiten of kom je binnen spelen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>