Giel Beelen slechtst geklede man van het jaar

Okay radio is radio. Er is geen beeld bij en dus maakt het niet hoe de DJ er uit ziet. Maar ja, als hij dan wekelijks te zien is op tv, dan wordt het uiterlijk toch wel iets belangrijker. 3FM DJ Giel Beelen interesseert het niet echt hoe hij er uit ziet, maar de lezers van het blad Esquire wel. Woensdagavond reikte het tijdschrift de titel 'Best Geklede Man van het Jaar' uit. Giel Beelen viel ook in de prijzen.

Een vakjury van 25 bepalende mensen uit de Nederlandse modebranche en de bezoekers van Esquire.nl hebben kunnen stemmen op de best geklede Nederlanders. DJ Don Diablo is gekozen tot de Best Geklede Man van het Jaar en is daarmee de opvolger van Thijs Römer die de titel vorig jaar kreeg.

Als tegenhanger van de persoon die het best voor de dag komt, werd ook de prijs voor de Slechtst Geklede Man uitgereikt. Radio 3FM DJ Giel Beelen heeft de eer om die titel een jaar lang te dragen.

Lees ook:Giel Beelen opnieuw uit de kleren
Lees ook:Giel Beelen doet mee met stakende scholieren
Lees ook:Don Diablo lanceert nieuw station FunX Dance
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:Gerard Ekdom twitter-DJ van het jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giel Beelen slechtst geklede man van het jaar

  1. sloot

    ja terecht denk dat dit zn allermooiste prijs ooit is

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>