Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’

Oude televisieformats die een nieuw leven worden ingeblazen, het is de laatste meer regel dan uitzondering. ‘t Vrije Schaep, Wie Ben Ik?!, Zeg Eens AAA, In De Hoofdrol, en daar komt vrijdag ook ‘Top of Flop’ bij. Paul de Leeuw heeft het programma uit de jaren zestig onder het stof vandaan gehaald en gaat de muziekshow vanaf 6 februari presenteren samen met Giel Beelen. De 3FM-dj is wekelijks al te zien in De Wereld Draait Door waar hij de kijkers de nieuwste muziek laat horen. In Top of Flop krijgt Beelen eenzelfde en zal hij fungeren als muziekaangever.


Giel draagt nieuwe songs voor die worden beoordeeld door een panel. Met het live-optreden van het muzikale panellid en het podium voor nieuwe Nederlandse artiesten moet Top of Flop één groot spektakel worden. Voor het publiek in de studio is ook een actieve rol weggelegd, want zij bepaalt uiteindelijk welke plaat de ‘Top van de Week’ wordt.

Met de rol van Giel Beelen in Top of Flop treedt de dj in de voetsporen van Herman Stok die te zien was in de originele versie van het muziekprogramma. In de eerste aflevering van de nieuwe serie is Herman Stok de ‘special guest’. Top of Flop met Paul de Leeuw en Giel Beelen in vanaf vrijdag 6 februari 2009 wekelijks om 20:25 uur te zien op Nederland 3.

Meer Giel:
- Giel Beelen gestrikt voor ‘Top of Flop’
- 3FM-dj Giel Beelen undercover in X Factor
- Giel Beelen gestopt met roken
- Volg de radio-dj’s via Twitter

Lees ook:Giel Beelen gestrikt voor ‘Top of Flop’
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor
Lees ook:‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen
Lees ook:Giel Beelen: ‘Ik ben gewoon het mannetje van de radio’
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Giel Beelen in muziekprogramma ‘Top of Flop’

  1. Peter

    Het principe van t programma is superleuk maar mijn God het was echt niet om doorheen te komen… Veel te veel gewauwel over nix met die BN-ers, en die bellenherrie van het publiek was werkelijk hemeltergend irritant… Jammer, want er is best iets leuks van te maken.

      /   Reply  / 
    1. Jorn

      Ik vond het ook moeilijk kijken en wat je zegt, die irritante bellen van het publiek, die rinkelen gedurende het hele programma als het geluid van koeien die van wei naar wei lopen in een Alpenland.
      De rol van Giel in het geheel was best groot, telkens effectjes tussendoor, maar vaak wel zo snel dat het niet meer spontaan was (helemaal gescript).
      Volgens mij hebben ze nog maar één uitzending opgenomen, wellicht kunnen ze nog dingen wijzigen, zoals die bellen.

        /   Reply  / 
  2. Thomas

    flop! t begon al slecht met dat oneerbiedige ‘eerbetoontje’ aan Herman Stok – verder veel te rommeling, veel herrie, saai, .. ik vraag me af of ik dit volgende week weer ga kijken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>