Marjon van Royen door carnaval dronken op Radio 1? (audio)

Dat het overal ter wereld op dit moment carnaval is dat mag duidelijk zijn: Rick van Velthuysen scoorde er afgelopen week zelfs nog een hit mee. Logisch dus dat er gedronken mag worden. Maar als je een reportage moet maken vanuit Rio de Janeiro is het misschien niet zo handig om wat glazen binnen te hebben. Luisteraars van KRO’s Goedemorgen Nederland op Radio 1 hoorde vanochtend correspondente Marjon van Royen (mogelijk) dronken op de radio.

Marjon van Royen is journaliste en correspondente in Latijns-Amerika. Vanochtend werd ze gebeld om te vertellen hoe daar is gereageerd op het aftreden van de paus. Marjon van Royen was alleen waarschijnlijk carnaval aan het vieren daar in het warme Rio de Janeiro en heeft daarbij iets te diep in het glaasje gekeken. Hierdoor kwam haar verslag er voornamelijk met een dubbele tong en veel ‘ge-ehh’ uit.

Na haar verslag op Radio 1 kwamen er veel reacties op twitter. Maar was ze wel dronken, of was er soms iets anders aan de hand?  Op haar twitter schrijft Marjon namelijk: “Sorry. Slechte prestatie vannacht. Als je ziek bent kan je inderdaad beter niet optreden.”

Of dit echt zo is? Ach.. oordeel zelf. Hieronder kun je het fragment terugluisteren.

(Klik hier om het fragment op SoundCloud te beluisteren)

BRON: Radio 1/KRO – Marjon van Royen

Het is niet de eerste keer dat er tijdens een ochtendshow dronken vrouwen te horen zijn. In 2010 was Erica Terpstra dronken te horen tijdens het programma ‘Evers Staat Op’, waar toen verslag van de Olympische Spelen werd gedaan.

 

Lees ook:Verslaggeefster Marjon van Royen opnieuw dronken op de radio
Lees ook:Overzicht februari 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:RadioActive headlines week 7: Radiodag, dronken en Valentijnsdag
Lees ook:Overzicht maart 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:4 NOS-medewerkers genomineerd voor Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>