Overzicht februari 2013: Meest gelezen berichten

Waar we op de radio de luistercijfers hebben, en op televisie de kijkcijfers moeten wij het doen met bezoekersaantallen. Aan de hand van bezoekersaantallen zien we wat scoort en wat niet scoort bij de bezoekers van deze blog. Je krijgt nu de vijf meest gelezen berichten van februari 2013.

5: Q-music sidekick Patricia van Liemt schrijft boek over ivf (audio)
Patricia van Liemt lanceerde deze maand haar boek de ‘Labbaby’, een semi-autobiografisch boek over ivf. Van Liemt en haar man hebben hiermee te maken gekregen en dit was de reden voor haar om er een boek over te schrijven omdat ze merkt dat het bij veel mensen nog een taboe is.

4:Rick in de Morgen komt met een carnavalshit (audio)
Je was het al bijna weer vergeten, maar begin deze maand was het carnaval. Het radio Veronica programma ‘Rick in de Morgen’, gepresenteerd door Rick van Velthuysen, besloot om speciaal voor carnaval een plaat te maken. Deze plaat ‘Vrouwkes’ sloeg aan en werd veel gedownload (gratis) op de website van Radio Veronica.

3: 1000ste 3FM Megahit voor Caro Emerald
Vorige week werd de 1000ste Megahit bekend gemaakt op 3FM. Een Megahit is een plaat waar 3FM een hele week extra aandacht aan besteedt in radioprogramma’s. In 1993 werd de eerste Megahit gekozen en nu, 20 jaar later, was de eer aan Caro Emerald met ‘Tangled Up’.

2: Granny met haar eigen single op Q-music (audio)
Jeroen van Inkel ging tijdens zijn middagshow deze maand op zoek naar een granny met de X factor tijdens zijn programma van Inkel in de Middag. Nadat de granny was gekozen werd een week later haar eigen hit gespeeld tijdens de middagshow. In het bericht kun je het nummer ook meteen luisteren. En de single is gratis te downloaden op iTunes ;-)

1: Marjon van Royen door carnaval dronken op Radio 1? (audio)
Carnaval.. Niet alleen in Brabant en de rest van Nederland maar ook in Brazilië. Na het aftreden van de paus eerder deze maand werd op Radio 1 gevraagd aan Zuid-Amerika correspondent Marjon van Royen hoe in Brazilië werd gereageerd op het bericht. Dit ging alleen niet helemaal zoals het moest gaan.. En dat zorgde wel weer voor een briljant radiofragment en óók nog eens het meest gelezen bericht van februari!

Meer overzichten:

-  Meest gelezen januari 2013

Lees ook:1000ste 3FM Megahit voor Caro Emerald
Lees ook:Granny met haar eigen single op Q-music (audio)
Lees ook:Oma Rovers wint de ‘Granny awards 2013’ (audio)
Lees ook:Headlines week 8: Luistercijfers, Ouevrijprijs, en de Zwarte Lijst
Lees ook:Overzicht januari 2013: Meest gelezen berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>