Speciale Koninginnedag-uitzending van Der Ballroom op Ohrfunk.de

Ohrfunk.de, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Toch besteden wij op dit blog al langere tijd aandacht aan dit sympathieke initiatief. Het is namelijk een internetradiostation dat is opgericht door blinde en slechtziende programmamakers. Vandaag, op Koninginnedag, verzorgen Markus Bruch en Jeroen Ploeger weer een marathonuitzending van het programma Der Ballroom. Het programma begint om 20.00 uur, de rode draad zal het jaar 1978 zijn: in dat jaar draaiden films als Grease en Saturday Night Fever. Artiesten als Kate Bush, Blondie, Chic, Tol Hansse, Herman Brood en Ian Dury scoorden hun eerste hits.

Ook hoor je muziek van Ed, de blinde zanger die veel indruk maakt bij X-Factor en natuurlijk is er aandacht voor Koninginnedag.

Ohrfunk.de is via internet te ontvangen via http://www.ohrfunk.de en dan klikken op “Zuhören”. Kies vervolgens een van de mediaspelers.

Voor muziekwensen of voor meer informatie kan je terecht bij [email protected]. Tijdens de uitzending zijn de heren bereikbaar via [email protected]. Je kunt je reactie in het Nederlands schrijven.

Lees ook:Vanavond weer Der Ballroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Met oud en nieuw: Der Knallroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Aftrap van de lente in ‘Ballroom’ op Ohrfunk
Lees ook:Ohrfunk.de komt met een feestelijke radioparty
Lees ook:Musik aus der Schwebebahn bij Ohrfunk.de

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>