Met oud en nieuw: Der Knallroom bij Ohrfunk.de

Ohrfunk.deTijdens de jaarwisseling kun je bij Ohrfunk.de luisteren naar Der Knallroom. Vanaf Oudjaarsavond 20.00 uur tot 6.00 uur in de nieuwjaarsnacht presenteren de dj’s van Ohrfunk.de een muzikale eindejaarsparty. Je hoort Ohrfunk-corryfeeën zoals Markus Bruch, Mango, Harry Strauss, Jens Bertrams, Eberhard Dietrich en Norbert Trebbin.

In dit grote feestprogramma is Jeroen Ploeger van 2:00 tot 3:00 uur in de nacht te horen vanuit Odijk. Het motto luid: als het maar dansbaar is. Jeroen heeft muziek met luide knallen uitgezocht van o.a. The Soul Survivors, Arthur Brown en Jean-Michel Jarre. Verder loopt zijn muziek uiteen van The Magician tot Chi Coltrane. Je moet misschien langer op blijven om de hele Knallroom te horen maar dan is 2015 ook spetterend begonnen.

Ohrfunk.de is een Duits webradiostation dat is opgericht door blinde en slechtziende programmamakers. Het station is 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren. Ohrfunk.de is via internet te ontvangen via http://www.ohrfunk.de en dan klikken op “Zuhören”. Kies vervolgens een van de mediaspelers. Ohrfunk.de zit ook in het standaardpakket van de Orion Webbox.

Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Ohrfunk live vanuit Odijk met Jeroen Ploeger
Lees ook:Vanavond weer Der Ballroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Ohrfunk.de komt met een feestelijke radioparty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>