Het Geluid al meer dan 10.000 euro waard

Het Geluid van Q-music is inmiddels meer dan 10.000 euro waardWerd het eerste geluid van Q-music al binnen vijf dagen geraden, met het tweede geluid hebben de luisteraars wat meer moeite. Inmiddels raden de mensen al bijna een week naar Het Geluid en is de prijs voor het juiste antwoord gestegen tot boven de 10.000 euro. Elk uur is op Q-music een geluid te horen en het is aan de luisteraars om dat te raden.

UPDATE: Het Geluid is geraden! Bekijk hier het antwoord + filmpje

Het spel wordt alleen overdag gespeeld en elke keer wanneer een fout antwoord gegeven wordt, stijgt de prijzenpot met 100 euro. Door de foute antwoorden is die pot nu meer dan 10.000 euro waard.

Het Geluid is niet heel eenvoudig te raden, daarnaast moeten de luisteraars een zo duidelijk mogelijke omschrijving geven van wat zij denken dat het geluid is. Het komt nog wel eens voor dat mensen een antwoord geven dat al eerder gegeven is. Dom! Want hier staan alle antwoorden die tot nu toe gegeven zijn en dus fout zijn.

De actie met Het Geluid duurt nu al bijna twee weken en gaat zeker nog door tot dat dit geluid geraden is. Dat het nog wel een lange tijd kan duren, liet hét geluid van vorig jaar zien; het inklappen van een gevarendriehoek werd pas geraden toen de prijzenpot 48.600 euro bedroeg…

Zie ook:
- Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
- Nieuwe editie van Het Geluid van start gegaan

Lees ook:Het eerste geluid binnen vijf dagen geraden
Lees ook:Belgen raden het geluid veel sneller
Lees ook:Het Geluid is geraden: 21.700 euro voor sigarettenaansteker
Lees ook:Nieuwe aanwijzing Het Geluid op komst
Lees ook:Tweede geluid binnen een week geraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>